• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Apija uz Moreiru?

Stiven Leroj Apija, bivši igrač Udinezea, Parme, Juventusa i Fenerbahčea, mogao bi da dođe u Novi Sad i potpiše ugovor sa Vojvodinom.

 VOJVODINA: Apija uz Moreiru? Izvor: MONDO

Fudbalski klub Vojvodina, nakon što je 21. januara ove godine angažovao bivšeg fudbalera Partizana Almamija Moreiru, najavio je da to neće biti jedina "bomba" u ovom prelaznom roku.

Srpski mediji najavljuju da je ta druga "bomba", ni manje-ni više, nego bivši kapiten Gane, Stiven Leroj Apija. On bi narednog ponedjeljka trebalo da doputuje u Novi Sad na završne pregovore sa "lalama", poslije čega će - ako ne bude iznenađenja - biti podvrgnut ljekarskim pregledima.

To bi potencijalno mogla da bude poslednja prepreka za Apiju da potpiše za Vojvodinu, s obzirom na to da od kraja sezone 2010/11, tokom koje je nastupao za Ćezenu u Seriji A, ovaj snažni defanzivni vezista nije igrao profesionalni fudbal.

To je Apiji prvi put od 1997. godine i dolaska u Evropu, u tim Udinezea, da nema klub. Od tada, bivši kapiten "Crnih zvijezda" sa svjetskih prvenstava 2006. u Njemačkoj i 2010. u Južnoj Africi, nastupao je redom za Parmu, Brešu, Juventus, Fenerbahče, Bolonju i Ćezenu.

U Seriji A odigrao je blizu 150 mečeva i suvišno je govoriti koliko bi, uz Moreiru, bio od koristi za mladi novosadski sastav u nastavku sezone.

Apija je za Ganu, za koju više ne nastupa, odigrao 69 utakmica i bio strelac 16 golova. Rođen je u Akri, 24. decembra 1980. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC