• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda slavila u Trebinju

Zvezda slavila protiv Leotara rezultatom 2:0 u prijateljskom meču odigranom pred oko 3.500 navijača na stadionu Police u Trebinju.

 Zvezda slavila u Trebinju Izvor: MONDO

Crveno-bijeli dan prije povratka sa crnogorskog primorja odigrali su prijateljski meč u Trebinju sa premijerligašem BiH Leotarom i slavili 2:0 golovima Milivojevića u 20. i Ožegovića u 70. minutu.

Na tribinama Polica oko 3.500 hiljade navijača pružilo je podršku objema ekipama, ali fudbaleri jednog i drugog kluba nisu im se odužili najboljom igrom, vjerovatno zbog činjenice da su u ovoj fazi fudbalerima još „teške“ noge.

Ekipu Roberta Prosinečkog već u 12. minutu zadesio je peh pošto se novajlija Filip Kasalica povrijedio pa je u igru umjesto njega morao Marko Vešović.

Osam minuta kasnije ekipa Zvezde u kojoj se od prvog minuta našao i napadač iz Gane na probi Natanijel Asamoa, došla je u vođstvo. Povratnik Marko Perović dobro je izveo slobodan udarac iskosa sa desne strane a u šesnaestercu se najbolje snašao Luka Milivojević – 1:0.

Nešto kasnije imao je Leotar priliku da izjednači ali je Boban Bajković dobrom intervencijom spasio svoj gol.

Natanijel Asamoa pred kraj poluvremena prošao je po lijevoj strani i uputio centaršut ali je odbrana Leotara reagovala ispred Vešovića.

Na startu drugog poluvremena Prosinečki je izvršio nekoliko izmjena pa su na teren izašli Kirovski, Petković, Mirić, Stojković, Janković i Đuričković, ali Zvezda nije ni nakon toga imala neku prepoznatljivu igru.
Ipak, u 70. minutu mladi Ožegović koji je zamijenio Asamou duplirao je prednost crveno-bijelih nakon akcije Mirića i Jankovića.

Zvezda je do krja meča imala terensku inicijativu ali bez konkretnih prilika.

Prosinečki je poslije utakmice u Trebinju rekao da je igra bila "dobra za ovu fazu priprema", mada u njoj "nije bilo puno kvaliteta".

"Često smo griješili u predaji lopte, nismo igrali tečno i tim segmentima nisam zadovoljan. Na drugoj strani, vidio sam dosta želje, trčanja i ispunjenih taktičkih zadataka. Mislim da će u Antaliji sve doći na svoje mjesto".

Leotar –Zvezda 0:2

Strelci: Milivojević u 20. i Ožegović u 70.minutu.
Gledalaca: 3500
Stadion: Police, Trebinje
Sudija: Emir Alečković

Leotar: Milenkovic, Dreč, Milošević, Saraba, Todorović, Bajat, Andrić, Kokić, Ristić, Stojanovski, Aničić.

Crvena zvezda: Bajković, Mikić, Maksimović, Tošić, Mladenović, Mijailović, Perović, Milivojević, Lazović, Kasalica i Asamoa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC