• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Prelazni rok kao mirno more

Ništa se ne dešava u Partizanu po pitanju odlazaka ili dolazaka. Agent Meda Kamare u Izraelu, on možda ode...Dijara ostaje igrač Partizana, kaže Nađ.

 PARTIZAN: Prelazni rok kao mirno more Izvor: MONDO

Zimski prelazni rok je, što se tiče, Fudbalskog kluba Partizan dosadan.

Nema nikakvih vijesti o eventualnim dolascima ili odlacima igrača. Tu i tamo pojavi se informacija da je poneki klub zainteresovan za neke igrače Partizana, ali na tome se sve završava. Osim produžetka ugovora sa Zvonimirom Vukićem, i prekomandovanju Miloša Jojića i Miloša Ostojića iz Teleoptika u prvi tim crno-bijelih, ništa se drugo ne dešava.

Došla je samo ponuda španske Granade za Medu Kamaru, ali je onda odbijena. Mogao je da ode i napadač Lamin Dijara.

Novi trener Avram Grant će, po svemu sudeći, na proljeće voditi identičan tim koji je uspješno predvodio Aleksandar Stanojević i nakupio veliku bodovnu zalihu (+10 u odnosu na Crvenu zvezdu).

Da je to tako potvrđuje koordinator za sportska pitanja Partizana Albert Nađ.

"Kod Mede je situacija ista kao i prije polaska u Izrael. Jedino je stigla zvanična ponuda Granade za koju ste i obavješteni. Njegov menadžer je sada tu sa nama, pokušava da nađe najbolje rešenje za igrača kog zastupa. Dali smo mu do znanja da trener ozbiljno računa na Medu Kamaru, ali i da ostavlja prostor za svaki razgovor... Što se tiče Dijare, klub je bio dogovorio njegov odlazak u Kipar u Omoniju, ali se igrač predomislio u posljednjem trenutku. Dijara ostaje igrač Partizana", rekao je Nađ izvještačima sa priprema crno-bijelih u Izraelu.

Zanimljivo je da Medo Kamara u ponedjeljak nije trenirao zbog, kako je zvanično objašnjeno, jakih bolova u glavi. Ta informacija može da bude indikativna i da pokazuje da se Kamari, možda, i ne ostaje u srpskom šampionu.

Ipak, Nađ na to kaže da su svi igrači svjesni da moraju da rade posao u Partizanu dok su pod ugovorom i ponavlja da su stigle samo dvije ponude u ovom prelaznom roku - od Granade (za Kamaru) i Omonije (za Dijaru).

"Normalno je da većina igrača želi da karijeru nastavi u inostranim klubovima, ima takvih i među našim domaćim prvotimcima. Ali, svi su svjesni da dok imaju ugovor moraju da odrađuju posao u Partizanu. Jednostavno, ne mogu sve želje da se ostvare. Svi treba da pronađemo dogovor, da sve tri strane budu zadovoljne...Njihovo je da rade i da ispunjavaju sve zadatke koje im se postave", rekao je Nađ.

Do kraja prelaznog roka ima još desetak dana. Moguće je da će za to vrijeme iskrsnuti neka nova ponuda za odlazak, ili da pojedini igrači budu poslati na pozajmice.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC