• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Skupština 20. februara

Redovna Skupština FK Partizan zakazana za 20. februar. Da li će biti rasprave o povjerenju predsjedniku Draganu Đuriću?

 PARTIZAN: Skupština 20. februara Izvor: MONDO

Bliži se dan ili dani odluke u Fudbalskom klubu Partizan.

Upravni odbor crno-bijelih zakazao je dugoočekivanu Skupštinu za ponedjeljak, 20. februar. To je bila jedna od tri tačke dnevnog reda današnje sjednice UO, rečeno je MONDU u klubu.

Osim zakazivanja skupštine, usvojen je Nacrt novog Statuta kluba o kojem bi trebalo da se raspravlja na skupštini. Treća tačka dnevnog reda bila je usvajanje plana za prenamenu postojećeg objekta u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu u internat.

Zakazivanju skupštine kluba prethodili su burni dani u Humskoj, koji su počeli svađom čelnika kluba i sportskog sektora, a kulminirali odlukama uprave da smijeni Mladena Krstajića sa mjesta sportskog direktora kluba, a potom i Aleksandra Stanojevića sa mesta prvog trenera. Ali, i uručivanjem otkaza Nenadu Bjekoviću sa mjesta savjetnika predsjednika kluba Dragana Đurića.

Sjednica bi trebalo da bude redovna, što znači da nije planirana rasprava o povjerenju predsjedniku kluba Draganu Đuriću i njegovim saradnicima. Međutim, ako 20 i više delegata skupštine to zatraži, moguće je da će biti pokrenuta rasprava.

Šta kaže procedura?

Na redovnoj skupštini moguća je samo rasprava o povjerenju predsjedniku, a glasanje bi moralo da sačeka vanrednu sjednicu, koja se, na zahtjev članova Skupštine, zakazuje po hitnom postupku. To znači najkasnije mjesec dana od zakazivanja.

Dragan Đurić je izabran za predsjednika Partizana 21. decembra 2009. godine. Tada mu je protivkandidat bio Savo Milošević, koji je dobio samo jedan glas i to od bivšeg trenera Ljubiše Tumbakovića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC