• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Čeka se Paunović, trio produžio vernost

U narednih nedelju dana znaće se da li će se iskusni napadač vratiti među crno-bele. Od četvrtka na Tari 28 igrača.

 PARTIZAN: Čeka se Paunović, trio produžio vernost Izvor: MONDO

Partizan i Veljko Paunović mogli bi da obnove davno "raskinutu" vezu.

Iskusni napadač (u avgustu puni 31 godinu) prve fudbalske korake načinio je u Humskoj 1, a kao tek punoletan se otisnuo u inostranstvo.

Igrao je za Marbelju, Atletiko Madrid, Majorku, Ovijedo i Tenerife, zatim za Hanover u Nemačkoj, pa se vratio u Španiju, u Hetafe, da bi se zatim oprobao u Rusiji, u Rubinu. Zimus se opet vratio na Iberijsko poluostrvu i trenutno je igrač Almerije.

Da se pitaju samo Partizan i Paunović, saradnja bi bila obnovljena. Međutim, iskusnog igrača ugovor i dalje vezuje sa članom Primere. Da li će do transfera doći znaće se u narednih nedelju dana.

U iščekivanju eventualnog dolaska Paunovića, crno-beli su produžili ugovore sa trojicom igrača - Nenadom Đorđevićem i Srđom Kneževićem na četiri godine i sa Nenadom Marinkovićem na tri.

"I pored ponuda inostranih klubova, koje su sa finansijskog aspekta bile višestruko povoljnije, nisam imao dilemu da li ću ostati u Partizanu. Otkako sam se zimus vratio, osetio sam pozitivnu energiju kod svih u klubu i neraskidivu vezu sa navijačima, koji su bili pokretačka snaga za naše uspehe", naglasio je Đorđević.

Istovremeno, raskinut je ugovor sa Ednilsonom, koji je zimus najavljen kao pojačanje, ali taj epitet nije opravdao.

Fudbaleri Partizana u četvrtak odlaze na Taru gde će sprovesti prvi deo priprema. Na planinskoj lepotici će boraviti do 5. jula.

Trener Slaviša Jokanović na spisak putnika nije uvrstio Ćirkovića, kao ni Lazetića, Lakića, Lazarevića, Mitrovića, koji će verovatno napustiti klub.

Od ranije je poznato da će se dvojica novajlija, Tunišanin Zaim i Kamerunac Ngambi, ekipi priključiti kasnije.

Put Tare će krenuti Brnović, koji je u sredu posle pauze od dve godine i tri meseca prvi put radio sa loptom. Uz ekipu će biti i nekoliko talentovanih igrača iz Teleoptika, kao i Omoese Emijeraje, Nigerijac trenutno na probi.

Na spisku su: Mladen i Darko Božović, Radosavljević (golmani), Stevanović, Sikimić, Miljković, Jovanović, Lazevski, Brežančić, Knežević, Obradović, Đorđević (odbrana), Brnović, Ljajić, Žuka, Moreira, Lazić, Tošić, Maletić, Ćetković, Petrović (veza), Diara, Marinković, Čadikovski, Stjepanović, Bogunović, Živanović i Emijeraje (napad).

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC