• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bela "fejsbukomanija"

Fudbaleri Partizana na Tari "zaraženi" novom tehnološkom modom, a Nigerijac na probi, Emuejerae ili jednostavno Alfred, voleo bi da ostane.

 Crno-bela "fejsbukomanija" Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana, koji na Tari prolaze bazični, ujedno i najnaporniji, deo priprema za novu sezonu, konačno su uspeli u onome što prethodne generacije nisu. Pronašli su lek za dosadu.

Ranije su igrači u hotelu "ubijali" vreme spavanjem ili gledanjem televizije, eventualno igranjem karata ili jamba, a sada je mlada garda uvela novi trend - facebook.

Nenad Marinković, Rajko Brežančić i Marko Jovanović su bili začetnici nove mode u crno-belom taboru, a nedugo zatim su "navukli" i starije kolege.

Po sobama "Omorike", u holu hotela, ali i internet centru, česta je slika da fudbaleri satima provode vreme pored monitora "četujući" sa prijateljima.

Kontakti se redovno održavaju sa drugovima sa svih meridijana među kojima su i mnogi fudbaleri - Nikola Gulan, Stefan Babović, Miralem Sulejmani, Stevan Jovetić, Pjer Boja, Nikolas Asprogenis...


Crno-bela mlađarija je čak napravila i "Fun club" Saše Ilića, potvrđujući da ne zaboravlja majstorije svog idola.

Nedavno je na facebook nalog otvorio i Darko Božović. Golman Partizana zna i da se našali, a na "tapetu" mu se našao Živko Živković, mlađi kolega koji se sprema za odlazak na pozajmicu u čačanski Borac ili Javor.

"Odbio sam da mu budem prijatelj. Rekao sam mu da neću dok ne promeni sliku na facebook. Tri puta mi je slao pozivnice i onda sam popustio i prihvatio prijateljstvo“, objasnio je Božović.


Ekspedicija crno-belih se u subotu vraća u Beograd. Tada će facebook biti u drugom planu, bar do polaska na finalni deo priprema u Švajcarsku.

EMUEJERAE: VOLIM PARTIZAN!

Alfred Emoefe Emuejerae načinio je veliki korak ka ulasku u crno-belu porodicu. Položio je prvi test.

Nigerijski napadač (25), koji je od početka priprema na probi u Partizanu, u prijateljskoj utakmici protiv Zete učestvovao je u akciji kod prvog i postigao drugi gol u pobedi 3:0. Zadovoljio je i borbenošću, brzinom...

"Voleo bih da ostanem. Prijatno sam iznenađen kako sam prihvaćen. Svi su druželjubivi, niko ne drži distancu iako sam nov", kaže Emuejerae.

Nije prijatan ambijent ekipi jedini razlog zašto se Nigerijcu ostaje sa crno-belima. "Ima mnogo odličnih, inteligentnih igrača i u takvom okruženju i ja mogu da pružim maksimum i napredujem".

Igrom sudbine Emuejerae je pre pet godina prošao probu i potpisao ugovor sa Grashopersom upravo posle duela sa Partizanom. Tada je beogradski tim pod vođstvom Lotara Mateusa učestvovao na turniru u Švajcarskoj gde je poražen upravo od “skakavaca“, za koje je igrao Emuejerae.

Te sezone je Partizan ušao u Ligu šampiona...

Sledeću probu Emuejerae će imati u petak, u utakmici sa selekcijom regiona Bajine Bašte.

(Izveštač MONDA sa Tare Rade Jakšić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC