• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alveš obukao dres Barse

Barselona je nastavila da "slaže" tim za novu sezonu, a najnovije pojačanje je Daniel Alveš, koji je u sredu potpisao četvorogodišnji ugovor.

 Alveš obukao dres Barse Izvor: MONDO

Barsa je desnog beka Sevilje platila 29 miliona evra, a ta cifra bi, u zavisnosti od njegovih igara, mogla da se uveća za još šest miliona.

“Doveli smo najboljeg igrača na ovoj poziciji na svetu. On je odbrambeni igrač koji često ide u napad i daje veliki doprinos ekipi”, izjavio je sportski direktor Barselone Čiki Begiristajn.

Alveš je bio na meti mnogih evropskih klubova nakon sjajnih igara u dresu Sevilje s kojom je dva puta osvojio Kup UEFA, Kup Kralja, Evropski superkup i Superkup Španije.

“Barselona hoće da ponovo bude ona od pre dve godine (kada su osvojili Primeru i Ligu šampiona) i drago mi je što su želeli da ja učestvujem u tom projektu”, rekao je Alveš tokom zvaničnog predstavljanja na Kamp Nou.

Brazilac je četvrto pojačanje ekipe Pepea Gvardiole, nakon Martina Kaseresa, Žerarda Pikea i Sejdua Keite, a španski mediji navode da bi dres Barselone uskoro mogli obući i Emanuel Adebajor i Andrej Aršavin.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC