• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije pozvale Džajića nazad!

Pogodak Naftana za vođstvo od 3:2 izazvao je buru nezadovoljstva na tribinama stadiona Crvene zvezde.

 Delije pozvale Džajića nazad! Izvor: MONDO

Osam godina nakon što su ga tjerali na istom mjestu, poslije ubjedljivih poraza od PSV Ajndhovena i Zenita iz Sankt Peterburga, navijači Crvene zvezde sa sjeverne tribine prizivali su povratak Dragana Džajića.

Prvi put otkada je izabran za predsjednika kluba, u maju 2009. godine, došlo je do konfrontacije između pristalica crveno-bijelih sa jedne i Vladana Lukića i uprave sa druge strane.

Novo evrotumaranje u dva meča sa Naftanom (7:6) kod Delija je dovelo do gubitka strpljenja i razumijevanja za okolnosti pod kojima Lukićeva vlada upravlja klubom, na početku svoje četvrte sezone.

Nezadovoljni izdanjem kompletne ekipe, pred kraj utakmice su "istok" i "zapad" povikali "Uprava napolje" i "Lukiću odlazi", dok se sa "sjevera" začulo skandiranje Draganu Džajiću.

U nedjelji pred utakmicu beogradski mediji pisali su o navodnom političkom scenariju po kojem će se aktuelni predsjednik Lukić povući, a bivši, Dragan Džajić, vratiti. Sam Džajić u prvi mah to nije porekao, ali se ogradio riječima da mu je prioritet odbrana časti na sudu.

Kasnije je ublažio tu izjavu, objasnivši da je "reagovao u afektu" poslije lijepih riječi koje su mu putem dnevne štampe uputili Aleksandar Vučić i sam Lukić. Ponovio je tada da razmišlja samo o okončanju višegodišnjeg sudskog procesa.

Biće zanimljivo vidjeti kako će se uprava Zvezde suočiti sa povicima koji su 2004. godine natjerali Džajića da momentalno podnese ostavku.

O Džajićevom ponovnom stupanju na neku od funkcija u Crvenoj zvezdi pisalo se i pričalo zimus, poslije vezanih poraza od Partizana i Vojvodine na "Marakani" (potom je Vladan Lukić raspisao prevremene izbore), s tim što su tada glavni zagovarači povratka treće Zvezdine zvezde bili upravo aktuelni čelnici kluba.

Bez jasnog obrazloženja gdje i zašto je zapelo, dvije strane jednostavno se nisu dogovorile, pa je ova "bestseler" januarska priča pala u zaborav. Sve do gola Kovalenka, kojim je Naftan došao u vođstvo od 3:2, ovog 26. jula 2012.

Poslije meča, susret sa Delijama u kafiću "Stella Rossa" imala je nekolicina igrača Crvene zvezde.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC