• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galijani: Ronaldinjo odbio Mančester Siti

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani tvrdi da je Ronaldinjo odbio da pređe u Mančester Siti, iako mu je ponuđena nedeljna plata od 200.000 evra!

 Galijani: Ronaldinjo odbio Mančester Siti Izvor: MONDO

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani tvrdi da je Ronaldinjo odbio da pređe u Mančester Siti, iako je ponuda sa Ostrva dvostruko izdašnija od ponude "rosonera".

Čelnici Milana odavno su priznali da nisu u stanju da se uključe u trku sa engleskim klubom, ali je sam Ronaldinjo rekao da bi radije prešao u Milan nego u Čelsi, a kamoli u Mančester Siti. Čovek drži nivo...

Nezvanično, Siti nudi posustalom asu Barselone fantastičnih 250.000 evra nedeljno, odnosno milion mesečno, što bi bila rekordna plata čak i u bogatoj Premijer ligi! Poređenja radi, Džon Teri u Čelsiju ima 165, a Kristijano Ronaldo u Mančester Junajtedu 150.000 evra nedeljno.

Galijani je istovremeno saopštio da je na San Siro stigla "astronomska ponuda" za najboljeg fudbalera Milana.

"Čelsi je ponudio astronomski iznos za Kaku, a dobili smo i nekoliko ponuda za Pirla. Moram da naglasim da ni Andrea ni njegov menadžer nisu posle toga došli da traže bolji ugovor", izjavio je Galijani.

Drugi čovek "rosonera" rekao je da o prelasku u redove italijanskog velikana razmišljaju Emanuel Adebajor i Didije Drogba. Ali...

"Ako Adebajor završi u Barseloni, to se neće dogoditi zato što sam ja lud, pa sam ga pustio da ode, nego zato što italijanski klubovi više ne mogu da se takmiče sa engleskim i španskim. Nekada smo mogli da zadržimo Van Bastena i da dovedemo Papena - sada Anri ide u Barselonu, a ne u Milan, jer je poreski režim u Španiji neuporedivo blaži".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC