• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Strpljenja, biće sve u redu

Selektor "orlova" poziva navijače da vjeruju u talenat njegovih izabranika, svjestan njihove želje da nacionalni tim "odmah igra dobro i pobjeđuje".

 Mihajlović: Strpljenja, biće sve u redu Izvor: MONDO

"Dajte momcima još malo vremena da se uigraju", rekao je selektor Srbije Siniša Mihajlović poslije remija bez golova sa Irskom.

Na konferenciji za novinare rekao je da je zadovoljan pristupom igri u meču pred oko 7.000 navijača na stadionu Crvene zvezde.

"Znam da se od nas odmah očekuje da sve izgleda kako treba, ali treba malo vremena. Imamo još toga da popravimo u odbrani i napadu, ali sam zadovoljan pristupom igri i zalagenjem. Imali smo smjenu generacija, ali ja sam zadovoljan", rekao je Mihajlović.

Na pitanje novinara da li je razočaran lošom posjetom na stadionu odgovorio je konkretno:

"Publika će početi da dolazi kada reprezentacije počne da bilježi dobre rezultate. Mi nismo tu da nas motiviše publika, već plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu", kazao je Mihajlović.

Dodao je da ne vjeruje da će zvižduci golmanu Vladimiru Stojkoviću uticati na njega i ostale igrače.

"Stojković je danas dobro branio i vjerujem da će to nestati (zvižduci)", dodao je selektor srpskih fudbalera.

Na pitanje zašto protiv Irske nije igrao štoper Neven Subotić, Mihajlović je kazao da nije želio da rizikuje, pošto je fudbaler njemačke Borusije iz Dortmunda ima manju upalu lože, kao i da je zbog toga u poluvremenu zamijenio Milana Biševca.

Selektor Irske Djovani Trapatoni rekao je da je 0:0 u prijateljskom meču sa Srbijom u Beogradu dobar rezultat za njegovu ekipu.

"Ovo je dobar rezultat za nas, jer imamo mlad tim koji još nije u punoj formi. Na terenu sam video neke dobre stvari, ali i neke koje su za analizu", rekao je Trapatoni.

Italijan je ocijenio da je Srbija igrala dobro, iako ima mlad tim.

"Čini mi se da su bili superiorniji na terenu. Mislim da je Siniša napravio odličan posao u ovom trenutku. Sviđa mi se ono što sam video, iako je Srbija mlad tim bilo je dosta samouvjerenosti u njenoj igri. Teško je odjednom promijeniti sistem i potrebno je raditi postepeno", ocijenio je Trapatoni.

Selektor Irske istakao je dobru igru Džejmsa Mekartija i golmana Kirena Vestvuda.

"Vestvud je dobro branio i mislim da će u budućnosti biti kvalitetna zamjena za Šaja Givena (koji se nedavno povukao)", istakao je on.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC