• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Zvaću Petkovića da se dogovorimo

"Najgore bi za fudbal bilo da bude više kandidata na Skupštini. Nadam se da ćemo se dogovoriti oko jednog", ponovio je Tomislav Karadžić.

 Karadžić: Zvaću Petkovića da se dogovorimo  Izvor: MONDO

Tomislav Karadžić, jedan od kandidata za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, na izbornoj Skupštini zakazanoj za 15. jul, izjavio je u ponedeljak uveče u emisiji na "SOS kanalu" da će ovih dana pozvati jednog od njegovih protivkandidata Iliju Petkovića da "popiju kafu i popričaju o svemu".

"I sa Petkom ću razgovarati. On je sjajan čovek i stručnjak, ali bliža mu je struka. Možda grešim ako ne mislim da može dobro da organizuje posao u FSS", rekao je Karadžić, koji i dalje obavlja funkciju predsednika FK Partizan.

Njega je za predsednika FSS predložio FS Vojvodine, ali kako kaže, on još nije odlučio da li će se kandidovati ili ne.

"Još se nije pojavio neko ko bi bio izuzetno dobro rešenje na mestu prvog čoveka našeg fudbala. Ima dobrih predloga, pojavljuju se kandidati sa odličnim biografijama, ali svi bi oni bili dobri u samoj piramidi, ali ne i za njen vrh. Tu mislim i na sebe. Za mesto na vrhu piramide još nismo našli pravog čoveka", istakao je Karadžić, koji se nada da će u narednih četiri, pet dana to ime da se pojavi.

On je apelovao na ostale regione (osim FS Vojvodine) da pismeno predlože kandidate za predsednika FSS.

"Najgore bi za fudbal bilo da bude više kandidata na Skupštini. Nadam se da ćemo se dogovoriti oko jednog rešenja", ponovio je Karadžić.

Karadžić je potom nabrojao nagomilane probleme u srpskom fudbalu, uz konstataciju da svi pričaju samo o tome ko će sesti u fotelju, a ne i o načinu na koji će budući predsednik upravljati sistemom fudbalske organizacije, koju "opslužuje 300.000 ljudi".

Nekadašnji predsednik FSSCG naglasio je izbor Havijera Klementea kao "najveću propast", neodlazak na EURO kao "razlog za vanredne izbore", jer je blagajna FSS "prazna".

"Potreban nam je budžet od osam miliona evra, a nemamo izvora ni za tri i po", otkrio je.

O Dušanu Saviću, kao potencijalnom kandidatu za predsednika, rekao je da je "bliži struci", odnosno da "nema fizionomiju ličnosti za predsednikovanje", ali da mu je mesto "bliz vrha piramide".

Na pitanje gledalaca: "Kako misli da pobedi na izborima, kada mu je Milovan Đorić adut?", Karadžić je odgovorio:

"Moji aduti su FS Vojvodine i Partizan".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC