• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biševac za MONDO: Valensijen ispunio sve želje

"Postavio sam im uslove za koje sam mislio da će odustati kad ih vide, ali su oni prihvatili pa nije bilo druge nego da potpišem ugovor".

 Biševac za MONDO: Valensijen ispunio sve želje Izvor: MONDO

Milan Biševac, jedan od fudbalera "viđenih" u dresu Crvene zvezde, završio je isto kao Darko Kovačević, odnosno Nenad Kovačević - kao pusta želja.

Snovi sportskog direktora Crvene zvezde Gorana Bunjevčevića nisu postali java, ali Biševac objašnjava da je njegova želja za crveno-belim dresom, kao i uvek, bila velika.

"Ja sa Zvezdom mogu da se dogovorim za pet minuta. Koliko mi daju, toliko prihvatim. Ne šalim se. Problem je bio u obeštećenju koje je Lans tražio. Ja sam rukovodstvu Zvezde rekao da će biti problema u tom smislu, ali mislili su da će uspeti da ubede predsednika Martela. Ipak, nije bilo tako",
kaže Milan Biševac u razgovoru za MONDO.

"Žao mi je što me neće biti na Marakani, ali planiram da se sigurno vratim jednog dana. Činjenica je da moj voljeni klub nije u stanju da održi trku sa evropskim klubovima, ali to je istina na koju smo odavno navikli", dodao je.

Sjajni defanzivac je tako posle godinu i po dana u žuto-crvenom dresu Lansa obukao majicu Valensijena, kluba za koji sam kaže da je manji i od novog drugoligaša u Francuskoj.

"Valensijen je pokazao neverovatnu upornost. Za pet minuta su se dogovorili sa upravom Lansa, a mene su ubeđivali bukvalno dve nedelje. Na kraju sam pred njih stavio uslove za koje sam mislio da će odustati kad ih vide, ali su oni prihvatili pa nije bilo druge nego da potpišem ugovor. Ispunili su mi svaku sitnicu. Dobro je što ću i narednih godinu dana igrati u eliti Francuske, jer to će biti prava prilika za transfer u veći evropski klub. Poštujem Valensijen, ali ne želim odatle u penziju",
jasan je Biševac.

Interesovanje Majorke bilo je takođe veliko, ali Valensijen je jednostavno pobedio.

"Oduvali su sve ostale ponude, pa čak i Majorkinu, jer su odmah prihvatili visoko obeštećenje koje je tražio Lans".


Biševac ne krije da će mu "povratak" u elitu dobro doći i zbog selektora Miroslava Đukića.

"Nadam se njegovom pozivu. Naravno, ako ga zaslužim. Svestan sam da je konkurencija na mojoj poziciji je paklena, ali dres Srbije je nešto zbog čega se i bavim fudbalom. Nadam se da ću zaslužiti mesto na spisku selektora za mečeve kvalifikacija za Mundijal".

Do tada, Biševac će obavljati i ulogu savetodavca novom članu Lansa, bivšem saigraču iz Crvene zvezde Dejanu Milovanoviću.

"Sa Deksom se čujem svaki dan. Napravio je pravi potez, jer će Lans biti dobra odskočna daska za njega. Tu smo da mu pomognemo savetima i kontaktima i Nenad Kovačević i ja. Živeće u stanu jednog od nas dvojice, ostavljamo mu prevodioca i najboljeg masera u Francuskoj, kao i adresu najboljeg restorana u Arasu (mesto u kome igra FK Lans). Mislim da je od nas dosta, ostalo će morati sam", našalio se na kraju Biševac.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC