• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veljko Paunović: Vreme je da se vratim u Partizan

Veljko Paunović ovih dana zatvoriće listu letnjih pojačanja u Humskoj.

 Veljko Paunović: Vreme je da se vratim u Partizan Izvor: MONDO

Iako sportski direktor Ivan Tomić i Veljko Paunović ne žele da se zaleću s izjavama o zaključenom poslu, gotovo je izvesno, piše "Danas", da će transferom fudbalera Almerije u klub iz Humske ovih dana biti zatvorena lista letnjih pojačanja prvaka Srbije.

"Vreme je da se vratim u Partizan. Imam i profesionalne i privatne razloge za to. Voleo bih da budem deo tima u kojem su Jokanović, Tomić i Petrić, ambiciozni i vredni ljudi, s kojima sam nekada zajedno igrao a sada su na važnim mestima u klubu iz kojeg sam ponikao. Ali, sačekajmo prvo odluku Almerije. Zna se red poteza", izjavio je Paunović, koji bi posle odlaska kapitena Jovetića trebalo sa Diarom da predstavlja napadački tandem crno-belih u borbi za Ligu šampiona.

Operativci Partizana i bivši fudbaler madridskog Atletika, Marbelje, Majorke, Ovijeda, Tenerifa, Hetafea, Hanovera i Rubina odavno su dogovorili uslove buduće saradnje, a sva je prilika da im sadašnji klub tridesetjednogodišnjeg napadača (po potrebi i veziste) neće kvariti planove, odnosno da će prihvatiti sporazumni raskid postojećeg ugovora.

Pregovori Paunovićevog menadžera sa Almerijom nalaze se u poodmakloj fazi, minimalne su šanse da propadnu, a tajming njihovog završetka zavisi samo od povratka vodećih ljudi španskog kluba sa godišnjeg odmora.

Partizan i nekadašnji reprezentativac čine sve da ubrzaju razmenu papira, kako bi se Veljko u četvrtak priključio izabranicima Slaviše Jokanovića na putu u Švajcarsku, gde će se crno-beli pripremati do 20. jula i za to vreme odigrati četiri jake kontrolne utakmice.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC