• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa ne pušta Ronaldinja u Peking, ali...

Barselona je saopštila da neće dozvoliti Ronaldinju da nastupa za Brazil na OI. Ipak, zvezda "karioka" veruje da će zaigrati u Pekingu.

 Barsa ne pušta Ronaldinja u Peking, ali... Izvor: MONDO

Selektor Brazila Dunga uvrstio je 28-godišnjeg igrača na spisak kao jednog od trojice reprezentativaca koji prelaze starosnu granicu.

Ronaldinjo je tokom prošle sezone bio van forme, a rečeno mu je da se na njega ne računa sledeće sezone u Barseloni.

"Ronaldinjo mora sledećeg ponedeljka da dođe na početak pripremama za sledeću sezonu. Olimpijske igre nisu deo kalendara FIFA i nema posebnih pravila o tom pitanju, tako da klub nema obavezu da pušta svoje igrače", navodi se u saopštenju Barselone.

Barselona je napomenula da je sportski direktor Ćiki Begiristain nekoliko puta isticao da je cilj kluba da ima maksimalni mogući broj igrača za kvalfikacije za Ligu šampiona i to se i poštuje.

Mediji prenose da Brazilac, uprkos protivljenju kluba, neće odustati od ideje da zaigra u Pekingu, jer je olimpijska titula jedino što nedostaje "kariokama" u prebogatoj riznici.

"Veoma sam ponosan i počastvovan što me je selektor Dunga uvrstio na spisak reprezentacije za Olimpijadu. Cilj mi je da taj turnir dočekam u što boljoj formi i pomognem ekipi da osvojimo titulu", izjavio je Ronaldinjo, koji je psolednji meč odigrao 9. marta.

Njegov brat i menadžer Robert de Asis izjavio je da veruje da će sa Barselonom pronaći "zajednički jezik", jer veruje da će katalonski klub postupiti moralno u ovom slučaju, kako i dolikuje velikanima.

Olimpijski fudbalski turnir održava se od 6. do 24. avgusta, a Barselona, koja je prošlu sezonu završila na trećem mestu prvenstva, igra u trećem kolu kvalifikacija 12. i 27. avgusta.

(agencije, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC