• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretučeni policajac nije u stanju da svedoči

Teško pretučeni Trajković rekao je da se svakodnevno loše oseća i da dvaput nedeljno odlazi na bolničke preglede.

 Pretučeni policajac nije u stanju da svedoči Izvor: MONDO

Na suđenju dvojici navijača Crvene zvezde, zbog nereda u kojima su učestvovali na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Hajduk Kula, pripadnik Žandarmerije Nebojša Trajković koji je tada brutalno pretučen odbio je da svedoči, tvrdeći da mu je zdravstveno stanje veoma loše i da je pod lekarskom terapijom.

Trajković je naveo da ima strašne glavobolje i noćne more zbog kojih ne može da spava, da jedva stoji na nogama, gubi ravnotežu i da ne može da se koncentriše na pitanja, kako bi dao valjane odgovore.

"Do kraja maja neprekidno sam bio na lečenju na Odeljenju neuropsihijatrije VMA", rekao je Trajković i dodao da se svakodnevno loše oseća i da dvaput nedeljno odlazi na bolničke preglede.

Sud je Trajkoviću dao rok od tri dana da dostavi lekarsku dokumentaciju, kako bi se zakazalo medicinsko veštačenje njegove spremnosti da svedoči pred sudom.

Prema rečima sudije Rajka Ilića, saslušanje Trajkovića je neophodno da bi se postupak priveo kraju.

Navijači Miloš Zimonja i Slaviša Drakul optuženi su da su stvarali nerede i napali policajce na pomenutom meču, kada je Trajković zadobio opekotine po licu od baklji.

Obojica su negirali da su izvršili krivično delo za koje se terete - "nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi".

Zbog nereda na toj utakmici, u Drugom opštinskom sudu u toku je dopuna istrage protiv generalnog sekretara FK Crvena zvezda Zorana Damjanovića, direktora stadiona Miodraga Ćorovića, komesara za bezbednost stadiona Novice Mijuškovića i delegata FSS na toj utakmici Radeta Popovića.

Damjanoviću, Ćoroviću, Mijuškoviću i Popoviću na teret se stavlja krivično delo "teško delo protiv opšte sigurnosti", zbog sumnje da nisu preduzeli sve mere i aktivnosti za sprečavanje nereda na stadionu u toku utakmice.

Navijaču Crvene zvezde Urošu Mišiću (19) iz Beograda u Okružnom sudu sudi se zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, jer je napao Trajkovića, koji je bio na službenoj dužnosti na toj utakmici i gurao mu upaljenu navijačku baklju u usta.

(Tanjug/MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC