• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša spremna za Kup UEFA

Vojvodina pobedila Vašaš 2:0 u prijateljskom meču. Bekvalac zadovoljan, ali ipak i dalje želi pojačanja.

 Voša spremna za Kup UEFA Izvor: MONDO

U poslednjoj ozbiljnijoj proveri pred prvi meč kvalifikacija u Kupu UEFA, fudbaleri novosadske Vojvodine pobedili su u četvrtak u Novom Sadu višesrukog prvaka Mađarske, ekipu Vašaša 2:0 (0:0).

Ekipa Dragoljuba Bekvalca pokazala je da neće imati većih problema da preskoči prvu prepreku u Kupu UEFA - Olimpik iz Bakua (Azerbejdžan).

Iako je imala nekoliko prilika u prvom poluvremenu, pre svega preko Žarka Lazetića, doskorašnje napadača Partizana, koji je debitovao pred novosadskom publikom, Vojvodina je otpor Vašaša slomila u drugom poluvremenu, kada je u igru ušao talentovani Danijel Aleksić, koji je uneo živost i poletnost u igru "lala".

Vojvodina je trijumfovala golovima Miodraga Pantelića u 68. i Trivunovića u 87. minutu.

Bekvalac je pružio priliku svim raspoloživim igračima (potencijalno pojačanje, Italijan Makarone gledao meč sa tribina stadiona "Karađorđe), a najveća snaga Vojvodine u narednoj sezoni biće vezni red i napad.

Makedonac Grozdanoski, iskusni Miodrag Pantelić, nade Dušan Tadić i Danijel Aleksić, kao i Vladan Vukajlović biće glavni oslonac Bekvalca, koji ipak kaže da prelazni rok za klub iz Novog Sada nije završen.

"Posle ove utakmice imam jasniju sliku oko sastava za utakmicu narednog četvrtka u Novom Sadu. Neka mesta još uvek nisu popunjena, a na nekim pozicijama nemamo adekvatna rešenja.Veliki problem je i dalje realizacija ali imamo još vrema da popravimo taj segment igre. Lista pojačanja još uvek nije zaključenja, ostaje nam da rešimo pitanje zadnjeg veznog i rasnog golgetera koji je biti u mogućnosti da postigne 20 golova u prvenstvu", rekao je trener Vojvodine.


(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC