• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter nastavlja borbu za Lamparda

Prva ponuda za veznog fudbalera Čelsija (7,95 miliona funti) prošle nedelje je glatko odbijena, a sledeća će glasiti na okruglo deset miliona.

 Inter nastavlja borbu za Lamparda Izvor: MONDO

Zvezda Čelsija Frenk Lampard želi da pređe u Inter i zato će čelnici "neroazura" nastaviti da se bore za njega, rekao je u petak sportski direktor kluba Gabrijele Oriali.

Prva Interova ponuda od 7,95 miliona funti prošle nedelje je odbijena, a sledeća će glasiti na okruglo deset miliona, pola miliona više od onoga što je Romi plaćeno za Amantina Mansinija.

Novi strateg Intera Žoze Murinjo počeo je da stavlja Čelsi pod medijski pritisak, naširoko pričajući o Lampardovim posebnim kvalitetima.

"Lampard je najveći profesionalac sa kojim sam ikada radio. On je igrač koji bolje trenira, ima više koncentracije i posvećeniji je od bilo koga drugog. Nikada nije zadovoljan svojim partijama i stalno želi da se usavrši. Ako danas načini grešku na utakmici, sutra će ostati posle treninga da sat vremena sam uvežbava tu situaciju", rekao je Murinjo.

Izvršni direktor Čelsija Piter Kenion spreman je da ponudi Lampardu novi, četvorogodišnji ugovor, uz povišicu nedeljne plate koja trenutno iznosi 105.000 funti. Ipak, kako ti pregovori traju već godinu i po dana, očigledno je da dve strane nisu imale dobru volju da postignu sporazum.

Lampard bi naredne nedelje trebalo da otputuje sa ostatkom ekipe na turneju po Kini, Maleziji i Rusiji, ali smatra se da će majsko finale Lige šampiona protiv Mančester Junajteda biti njegova poslednja zvanična utakmica u dresu "plavaca".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC