• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Bogunović za čast i pravdu

Crno-beli u prvom kontrolnom meču u Švajcarskoj remizirali sa Rapidom iz Bukurešta iako su bili bolji.

 PARTIZAN: Bogunović za čast i pravdu Izvor: MONDO

Partizan je remizirao sa Rapidom iz Bukurešta u prvoj kontrolnoj utakmici od odlaska u Švajcarsku na završni deo priprema - 1:1.

Trećeplasirani tim iz prošlog prvenstva Rumunije, za koji igraju nekadašnji prvotimac Partizana Pjer Boja i bivši igrač OFK Beograda Vladimir Božović, došao je u vođstvo u 19. minutu, a konačan rezultat postavio je Bogunović u 61.

Trener Partizana Slaviša Jokanović iskoristio je priliku da kombinuje sastav, ali i menja formacije tokom utakmice. Uprkos tome, njegov tim je bio znatno bolji rival.

Ipak, Rapid je poveo golom Heree, iz slobodnog udarca sa 20 metara.

Šampion Srbije je, prema stvorenim prilikama, mogao ne samo da izjednači pre odlaska na odmor već i da stekne ubedljivu prednost.

Čadikovski je samo u prvih 45 minuta imao pet šansi, jednom je pogodio i prečku, ali se u strelce nije upisao. Malo je nedostajalo da to učini Diara, međutim, njegov udarac zaustavila je stativa.

U nastavku je crno-belima dosta problema zadavao Žulio Cezar, jedan od trojice Portugalaca pristiglih ovog leta u tim Žorža Pašeira. Ipak, Partizan je uspeo da izjednači.

U 61. minutu, prodor Tošića i centaršut sa leve strane u pogodak je pretvorio Bogunović i postavio konačan rezultat.

Utakmica je odigrana pred oko 300 gledalaca, na stadionu u mestu Naters (kanton Valais). Jedini žuti karton kod crno-belih dobio je Fejsa, dok su kod Rapida "požuteli" Mastej i Božović.

Fudbaleri Partizana će tokom priprema u Švajcarskoj odigrati još tri utakmice, protiv Botafoga u ponedeljak, a zatim i sa Grashopersom i Beitarom. Generalnu probu pred start u kvalifikacijama za Ligu šampiona imaće u Beogradu protiv Liona, 23. jula.

Duelu sa Rapidom prisustvovao je i Zoran Mirković. Nekadašnji prvotimac Partizana i direktor reprezentacije Srbije bio je privatnim poslom u blizini mesta gde su crno-beli igrali sa Rumunima i nije propustio priliku da obiđe "svoje".

Partizan - Rapid 1:1 (0:1)

PARTIZAN: M. Božović, Stevanović, (od 70. Miljković), Đorđević (od 65. Jovanović), Knežević (od 46. Ngambi), Obradović (od 75. Branković), Fejsa (od 65. Marinković), Lazić (od 75. Ljajić), Moreira (od 71. Stjepanović), Tošić (od 81. R. Petrović), Diara (od 46. Žuka), Čadikovski (od 46. Bogunović).

RAPID: Koman (od 46. Andrade), Rikardo Fernandez, Paun, Maradare (od 46. Žulio Cesar), Cesina (od 66. Spadacio), Raduka (od 46. Lazar), Herea, Grigore (od 73. Bratu), Božović, Boja, Mastei.


(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC