• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: Barsa "tipovala" Pavličenka

Katalonci u trci sa Romom, Milanom i Mančesterom. Arsenal juri Aršavina. Povlsen stiže u Juventus. Ferguson zapeo za Berbatova.

 PIJACA: Barsa "tipovala" Pavličenka Izvor: MONDO

Taman kad se učinilo da će Andrej Aršavin nastaviti karijeru na "Nou Kampu", interesovanje Katalonaca je nestalo. Ipak, Barselona sada "tipuje" drugog reprezentativca Rusije.

Na meti trenera Barse, Đozepa Gvaridole, našao se Roman Pavličenko. Cena napadača moskovskog Spartaka, koji se proslavio igrama na EURO 2008, je 15 miliona evra.

Problem za Barselonu će predstavljati interesovanje Rome, Milana i Mančester junajteda za istog igrača.

Iako su Katalonci digli ruke od njega, Aršavin verovatno neće ostati u Zenitu. Arsenal nudi 19 miliona funti (23,8 miliona evra), ali Zenit traži 24 (30 miliona evra).

Juventus je konačno postigao dogovor sa Kristijanom Povlsenom. Danski defanzivac će potpisati četvorogodišnji ugovor, a Sevilja će inkasirati deset miliona evra.

"Stara dama" se istovremeno suočava sa problemom. Žorž Andrade je treći put povredio koleno i moraće na četvrtu operaciju u poslednje dve ipo godine zbog čega mu je karijera dovedena u pitanje.

I dok Juventus kupuje, Roma prodaje. Posle Mansinija (Inter) i Edgara Alvareza (vratio se u Livorno), na pragu odlaska je i Ludovik Žili.

Iskusni ofanzivac se nije naigrao u Romi, pa će skoro sigurno preći u Pari Sen Žermen. "Vučica" će dobiti dva miliona evra, a Žili će zarađivati samo 300 hiljada evra po sezoni, kako piše "La Parizijen".

Menadžer Mančester junajteda, Aleks Ferguson, je uporan u nameri da dovede Dmitrija Berbatova.

Ostrvski mediji tvrde da je sa "Old Traforda" na adresu Totenhema stigla ponuda od 20 miliona funti (25 miliona evra) za bugarskog reprezentativca.

Berbatov je za dve sezone među "pevcima" imao sjajan učinak, postigao je 46 golova i zabeležio skoro isto toliko asistencija. U londonski klub je stigao iz Leverkuzena, a prethodno je igrao za CSKA iz Sofije.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC