• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Majmunski krici Abubakaru!?

Vojvodina saopštila da su njeni igrači bili predmet uvreda navijača Slobode tokom meča u Užicu. Kamerunca vrijeđali zbog boje kože.

  VOJVODINA: Majmunski krici Abubakaru!?  Izvor: MONDO

U izvještaju sa prvenstvenog duela Sloboda - Vojvodina (1:1), na sajtu novosadskog kluba navedeno je i da su navijači domaćeg tima vrijeđali golmana "lala" Nemanju Supića, a na rasnoj osnovi i Kamerunca Abubakara Oumarua.

"Bez ikakavog razloga (a da li je za tako nešto i potreban razlog?) domaća publika je tokom cijelog toka utakmice horski vrijeđala golmana Vojvodine Supića najprimitivnijim psovkama i skandiranjem. Još gore je prošao Oumaru Abubakar koga je grupa 'navijača' sa zapadne tribine (lijevo od počasne lože) 'častila' onomatopejom majmunskih krikova", piše na sajtu Vojvodine.

A baš pre utakmice gledaocima u Užicu deljeni su flajeri o tome kako će od 16. do 31. oktobra biti održana akcija "Fudbalom protiv nacionalizma i rasizma".

Nevjerovatno! Da li je moguće da u Srbiji i dalje postoje ljudi koji su ostali u pećinskom dobu (pitanje je da li su se i u tom dobu ovako ponašali)!?

Gotovo u svakom klubu u Srbiji igra po neki tamnoputi fudbaler, a imala ga je, donedavno, i Sloboda (Bosman). Naravno, ovo nije "izum" navijača Slobode, već se slično može čuti i na drugim stadionima i dvoranama.

Za slične stvari u Engleskoj se, na primjer, izriču čak i zatvorske kazne "navijačima" ili im je na neko vrijeme zabranjen pristup stadionima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC