• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Solskjer je novi Keiroš

Ole Gunar Solskjer trenersku karijeru započeo je pobedom.

 Solskjer je novi Keiroš Izvor: MONDO

Samo 24 sata nakon što je Karlos Keiroš mesto prvog asistenta u Mančester junajtedu zamenio kormilom portugalske reprezentacije, Ole Gunar Solskjer zauzeo je njegovo mesto na čelu drugog tima "crvenih djavola".

Norvežanin, koji je do juna prošle godine nosio dres Junajteda, uspešno je počeo trenersku karijeru  i u prvoj utakmici pod njegovim vodjstvom rezerve prvaka Evrope i Engleske pobedile su nižerazredni Baskog rezultatom 3:1.

"Bio sam uzbudjen kao onoga dana kada sam debitovao u ekipi Mančestera. Prvi put sam morao da vičem na igrače i bio je to pomalo čudan osećaj, ali mislim da ću moći da radim ovaj posao. U svakom slučaju, drago mi je što smo pobedili na mom debiju", rekao je 35-godišnji Solskjer, koji je za 11 godina u dresu Mančestera odigrao 366 utakmica i postigao 126 golova.

Solskjer je u Mančester došao 1996. godine iz norveškog Moldea za svega milion i po funti i godinama je bio standardni prvotimac. Od svih golova koje je postigao, najvažniji je bio onaj protiv Bajerna u finalu Lige šampiona 1999. godine.

Iako je karijeru zbog hronične povrede kolena završio pre godinu dana, oproštajnu utakmicu u dresu Mančestera odigraće 2. avgusta na Old Trafordu protiv Espanjola.

To što je trenutno zadužen za rezervni tim, medjutim, ne znači da će Solskjer apriori biti imenovan i za prvog asistenta Aleksa Fergusona. Osim njega, u konkurenciji za mesto na klupi "crvenih djavola" su i znatno iskusniji, bar kada je trenerski posao u pitanju, Brajan Mekler i Loran Blan.

Ferguson kaže da neće žuriti sa imenovanjem prvog asistenta."Sačekaćemo malo, kao što obično i radimo, a onda ćemo odlučiti kako dalje".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC