• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robinjo raskrstio sa Realom, želi u Čelsi

Real okleva da proda Robinja, iako je Čelsi ponudio fantastičnih 60 miliona evra. Brazilac ljut što mora da čeka ishod "sage" oko Kristijana Ronalda.

 Robinjo raskrstio sa Realom, želi u Čelsi Izvor: MONDO

Izuzetno talentovan fudbaler, kakav je Robinjo, za sada mora da se pomiri sa sudbinom i prihvati da mu igračka sudbina zavisi od toga hoće li Mančester Junajted pristati da proda Realu Kristijana Ronalda!

Čelsi je u Madrid poslao ponudu za Robinja vrednu čak 60 miliona evra, ali sportski direktor "kraljeva" Predrag Mijatović podsetio je Brazilca i njegovog menadžera Vagnera Ribeira da klauzula o raskidu saradnje glasi na 150 miliona.

Naravno, nezvanična priča je sasvim drugačija. Real bi vrlo rado prodao Robinja za 60 miliona evra, ali ne sme da to učini iz straha od reakcije javnosti. Kada bi Kristijano Ronaldo stigao na Santjago Bernabeu, Robinjo bi brzo dobio odrešene ruke za prelazak kod zemljaka Luiza Felipea Skolarija.

Naravno, Robinjo je ljut što ga klub koristi kao mamac u drugom poslu, pa je otputovao u Brazil na okupljanje olimpijske reprezentacije, umesto da se pojavi na sastanku fudbalera i stručnog štaba Reala. Odličan izgovor...

"Real mu nije ukazao dužno poštovanje i nije pokazao da ga vrednuje koliko bi trebalo. Nikako mi se ne sviđa što su ga vezali za dolazak Ronalda. Novac za nas više nije faktor, sada je jedino važno da Robinjo pređe u Čelsi i zaigra za Skolarija", izjavio je Ribeiro.

Robinjo je pre tri godine stigao u Real iz Santosa, koji je na ime obeštećenja dobio 25 miliona evra.

"Bilo bi san zaigrati u Čelsiju pod vođstvom Skolarija. Uvek smo mislili najbolje jedan o drugom, ukazao mi je šansu mnogo pre nego što sam postao poznat u Evropi i to mi je bilo dovoljno da shvatim kakav je trener i osoba", kaže Realov dribler.

Ribeiro je sa čelnicima Čelsija već ugovorio detalje petogodišnjeg ugovora, po kojem bi Robinjo primao tri puta veću platu od sadašnjih dva miliona evra po sezoni!

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC