• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snajder: Biće gužve ako dođe Ronaldo

Mnogi prvotimci Reala ne bi voleli da dele svlačionicu sa fudbalerom čija su primanja daleko veća od njihovih, tvrdi Vesli Snajder.

 Snajder: Biće gužve ako dođe Ronaldo Izvor: MONDO

Holandski reprezentativac Vesli Snajder upozorio je čelnike Reala da bi dolazak Kristijana Ronalda u Madrid izazvao probleme u svlačionici, ako bi Portugalac imao znatno veća primanja od ostalih prvotimaca.

Prema nezvaničnim informacijama, Ronaldu je ponuđena nedeljna plata u neto iznosu od 190.000 evra.

"Mislim da bi se njegov dolazak, pod takvim finansijskim uslovima, loše odrazio na atmosferu u svlačionici. Meni lično to nije važna stvar, ali znam da bi nekim drugim saigračima smetalo. Naravno da želim da igram u timu sa Kristijanom, međutim, mora se voditi računa i o drugim stvarima", rekao je Snajder.

Holanđanin je dodao da Ronaldo u ovom trenutku nije neophodan ekipi i da bi Real imao podjednako snažan tim ako bi Robinjo ostao na Santjago Bernabeu.

"Po mom mišljenju, sadašnjem timu Reala nisu potrebna pojačanja. Ako baš treba dovesti nekoga, najbolje bi bilo da to bude centarfor. Voleo bih da Robinjo ostane u klubu, jer po kvalitetu uopšte ne zaostaje za Ronaldom".

"Ljudi su kritikovali Robinja što je podbacio na nekim važnim utakmicama. Ja sam gledao mečeve Mančester Junajteda, na kojima se Kristijano nije video. Ne kažem to da bih ga kritikovao, samo kažem da nije moguće igrati na visokom nivou tokom čitave sezone", objasnio je Snajder.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC