• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa se okrenula Berbatovu, Aršavin daleko

Za juriš na Berbatova biće upotrebljen novac dobijen od prodaje Ronaldinja Milanu. Zenit za Aršavina traži duplo više nego što Katalonci nude.

 Barsa se okrenula Berbatovu, Aršavin daleko Izvor: MONDO

Pošto Arsenal traži previše novca za Emanuela Adebajora, Barselona se okrenula napadaču drugog kluba iz severnog Londona - to je Dimitar Berbatov iz Totenhema.

Istovremeno, ruski reprezentativac Andrej Aršavin izrazio je bojazan da Kataloncima neće ostati dovoljno sredstava da ga dovedu iz Zenita, pošto su se već dobrano istrošili na transferima Danija Alveša, Seidua Keite, Aleksandra Hleba...

Za juriš na Berbatova biće upotrebljen novac dobijen od prodaje Ronaldinja Milanu, što trenutno iznosi 21 milion evra (moguće da naraste do 25 miliona). Direktor Ćiki Begiristajn i novi trener Đozep Gvardiola žele napadača kao što je Bugarin, koji je u stanju da sam sebi stvori šansu i postigne gol.

Arsenal je za Adebajora tražio 36 miliona evra, dok bi Totenhem mogao da se odrekne Berbatova za desetak miliona manje. Popularni "pevci" radije bi poslali svog najboljeg strelca na Nou Kamp nego na Old Traford.

Što se Aršavina tiče, izgleda da mu to što se javno izjasnio kao navijač Barselone neće pomoći da se dokopa njenog dresa. On se nada da će Zenit spustiti cenu i omogućiti mu da ispuni svoj san.

"Barselona je potpisala ugovor sa Hlebom i nisam siguran da li će želeti da dovedu i mene. Mi smo različiti igrači, to nije prepreka, ali ne znam da li će imati dovoljno novca", rekao je Aršavin u izjavi za britanski "Skaj".

On je otkrio da Barselona nudi 15 miliona evra, ali da osvajač Kupa UEFA traži duplo više.

"Doneo sam odluku i trener Dik Advokat zna da želim da odem. Dogovorio sam se sa njim da ću igrati samo ako bude baš neophodno, dok se ne reši situacija oko transfera".

Zenit najavljuje da će Aršavin biti najplaćeniji ruski sportista svih vremena, ali fudbaler tvrdi da njegova želja za odlaskom nije finansijski motivisana.

"Sumnjam da bi neki klub mogao da me plati koliko me plaća Zenit. Ne radi se o novcu, već o sportskim motivima, želim da igram za veliki klub u jakoj ligi. Svi znaju da je moj najveći san oduvek bio da igram u Barseloni", ističe Aršavin.

(MONDO/Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC