• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćurčić: Vjerujemo u sebe

Selektor mlade reprezentacije Srbije smatra da će uz Italiju i Belgiju biti favoriti Grupe 9 kvalifikacija za EP 2015.

 Ćurčić: Vjerujemo u sebe  Izvor: MONDO

Radovan Ćurčić uživo je u Nionu pratio žrijeb kvalifikacionih grupa i bio relativno zadovoljan sastavom  grupe, u kojoj su Italija, Belgija, Kipar i Sjeverna Irska.

"Prva reakcija na svaki žrijeb je da si mogao i bolje i lošije da prođeš. Tako je bilo i ovog puta. Činjenica da je iz trećeg 'šešira' stigla reprezentacija Belgije, govori da pred početak takmičenja u grupi postoje tri favorita", rekao je Ćurčić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Prvi meč "orlići" će odigrati 5. septembra na Kipru. Dalji raspored je neuobičajen jer slijede četiri utakmice kod kuće, pa tri u gostima.

Srbija u oktobru dočekuje Kipar i Sjevernu Irsku, u novembru Belgiju i Italiju, a u martu i septembru 2014. putovaće u Belgiju, Italiju i Irsku.

"Vjerujemo u sebe, što je uvijek važan preduslov za uspjeh. Možemo da igramo protiv svakog rivala, pa i protiv Italije", istakao je Ćurčić.

Prema njegovim riječima, ima dovoljno vremena da se Srbija spremi za ono što je čeka na putu do Evropskog prvenstva u Češkoj 2015. godine.

"Devet mjeseci je u ovom uzrastu dovoljno dug period i da se neke stvari promijene. Zato je uzdržanost predstavnika svih reprezentacija poslije žreba bila potpuno očekivana. Tek slijede analize, skautiranja, prijateljske utakmice i postepeno upoznavanje sa rivalima".

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC