• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Ništa od Luke i Kojića

Šampion Srbije nije se dogovorio sa Radom oko transfera dvojice ofanzivnih fudbalera.

 PARTIZAN: Ništa od Luke i Kojića  Izvor: MONDO

Udarne igle Radovog napada ipak se neće preseliti u Humsku 1! Bar ne ove zime.

Kako je za MONDO potvrđeno u Partizanu, završni pregovori sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića i finansijera Rada Ranka Stojića nisu urodili plodom, tako da će poznati menadžer čekati nove ponude za Predraga Luku (24) i mladog reprezentativca Nemanju Kojića (23)!

Objašnjenje iz crno-bijelog tabora je da je "zapelo" oko dinamike isplate obeštećenja, koje je prema pisanju "Sportskog žurnala" trebalo da iznosi pola miliona evra - sigurno, uz određeni procenat od naredne prodaje ove dvojice napadača.

Partizanova računica bila je da pojačanja iz Rada pojačaju konkurenciju za mjesta u napadu, gdje su poslije odlazaka Stefana Šćepovića, Eduarda i Zabije ostali Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović, kao klasične "devetke", odnosno Lazar Marković i Filip Knežević, koji više djeluju po bokovima.

Ostaje da se vidi da li će crno-bijeli do 8. februara i završetka prelaznog roka ipak uspjeti da pojačaju ovu liniju tima.

Rad je u jesenjem dijelu sezone zauzeo peto mjesto, a Kojić (pet) i Luka (četiri) postigli su tačno polovinu od ukupnog broja pogodaka superligaša sa Banjice.

Luka je rođen u Požarevcu i u Rad je stigao iz Mladog radnika, dok je Kojić doveden iz Loznice još kao trinaestogodišnjak.

Rad je ove zime prodao Mitrovića turskom Mersinu, Čaušića i Mrkelu Eskišehiru, a Branislava Jovanovića u Izrael.

Sve to ne brine Ranka Stojića, koji tvrdi da u sopstvenom pogonu postoje adekvatne zamjene.

"Otišlo je dosta igrača koji su bili standardni prvotimci, a nadam se da će otići još jedan ili dvojica, jer moramo da stabilizujemo finansije. To radimo da bi momci koji će ostati i članovi stručnog štaba mogli na miru da rade. Koliko god da ih ode, dolaze neki novi klinci, koji imaju još više talenta i to pokazuju svakodnevno. Videćete vrlo brzo da Rad ima talenata više nego ikad", rekao je Stojić prije nekoliko dana.

"Alfa i omega" superligaša sa Banjice tom prilikom je otkrio i da je odbio neke ponude iz inostranstva, ne želeći da svoje igrače pusti "ispod cijene".

Partizanovo jedino pojačanje do sada je Brazilac Eliomar Silva, iz Javora. Ko zna, možda se poslije propalih pregovora sa Radom opet aktivira "kombinacija" vezana za njegovog zemljaka Leandrinja, koji trenutno igra u Gvatemali...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC