• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad Odemvinge tamo, a ono, međutim...

Za jedne komična, za druge razočaravajuća, a za treće tužna scena ispred "Loftus rouda" posljednjeg dana prelaznog roka u Premijer ligi.

 Kad Odemvinge tamo, a ono, međutim... Izvor: MONDO

Na Ostrvu je uvijek ludnica posljednjeg dana prelaznog roka, tako je bilo i u četvrtak.

Mediji se utrkuju za što jačim informacijama i popularnim "bombama", a klubovi sa ponudama za igrače. Po običaju, kao i u svakom poslu, pobjeđuju one koje donose najviše novca.

Međutim, ima i bizarnih situacija. Jedna takva dogodila se ispred stadiona Kvin Park Rendžersa.

Naime, nigerijski reprezentativac Piter Odemvinge bio je ubijeđen da će posljednjeg dana prelaznog roka postati član londonskog kluba. Tačnije, on je već mislio da su se njegov "bivši" Vest Bromvič Albion i KPR sve dogovorili, pa je riješio da odmah posjeti "Loftus roud".

Ali, ispred stadiona su ga zatekla zaključana vrata. Ljudi iz kluba nisu željeli da ga puste u kompleks sportskog centra, jer Odemvinge nije imao potrebnu dozvolu. Tada je i saznao da se VBA i KPR nisu dogovorili oko transfera.

Napadaču nije preostalo ništa drugo nego da se okrene i vrati starom jatu.

Zanimljivo da se 31-godišnji napadač, prije nego što je pokušao da uđe na stadion, obratio novinarima ispred ulaza i tom prilikom je, uglavnom, koristio prvo lice množine, kao da je već član Kvins Parka.

Video

"Moj dom je Vest Brom, ali mislim da je vrijeme da okrenem novu stranicu u životu. Optimista sam pred nastavak sezone, dobili smo nekoliko kvalitetnih igrača i srećan sam zbog povjerenja koje mi je ukazao menadžer Hari Rednap. Posljednji rezultati išli su nam na ruku i vjerujem da imamo šansu da obezbijedimo opstanak. Mislim da u to vjeruju u vlasnici, jer u suprotnom ne bi nas dovodili", rekao je, u tom trenutku vrlo srećni, Odemvinge.

Predsjednik WBA Džeremi Pis bio je razočaran postupkom svog igrača.

"Ponio se vrlo neprofesionalno. Sada mora da prihvati činjenicu da ugovor sa nama ima na još 18 mjeseci".

Hari Rednap smatra da Odemvinge nije imao lošu namjeru.

"Mislim da je vjerovatno pomislio da su se klubovi dogovorili i onda je izbila velika zbrka. Žao mi je momka i načina na koji se sve odigralo. Ali, nismo mi krivi. Možda su ga i savjetovali da se pojavi ovdje ili mu rekli da je posao završen", pokušao je Redanp da opravda Nigerijca.

Odemvinge je dan kasnije optužio ljude iz svog kluba, koji su mu navodno rekli da može ode u KPR na ljekarske preglede. Na udaru se našao tehnički direktor Den Ešvort.

Bilo kako bilo Piter Odemvinge ostaje u Vest Bromviču. Ako mu je za utjehu, neće morati da strijepi za opstanak svog kluba...

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC