• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: "Parni valjak" još kašljuca

U petom meču na pripremama u Antaliji, srpski šampion odigrao neriješeno, 1:1 sa osmoplasiranom ekipom austrijskog prvenstva, Admirom Vaker.

 PRIPREME: "Parni valjak" još kašljuca Izvor: MONDO

Tri poraza, pobjeda i u petak remi. To je dosadašnji učinak fudbalera Partizana na pripremama u Antaliji.

Partizan je odigrao 1:1 (1:0) sa austrijskom Admirom Vaker u meču u kojem su crno-bijeli imali vođstvo, a Austrijanci više izglednih prilika.

Gol za Partizan postigao je Miloš Jojić u 44. minutu, a za Admiru Patrik Ježek u 59. iz penala.

Trener crno-bijelih Vladimir Vermezović opet je promiješao sastav. Ipak, ne može se reći da tim koji je izveo ne bi mogao i da se nazove prvim (uz koju izmjenu). Lazar Marković je igrao posljednjih 15 minuta.

PARTIZAN: Živković, Miljković (Pauljević od 46′), Stanković, Lazevski (Aškovski od 46′), Ivanov, Smiljanić, Jojić (Babić od 46′), Ninković (Lazar Marković od 74', Eliomar Silva (Saša Marković od 61′), Mitrović, Šćepović (Brašanac od 46′).

Admira je zadavala mnogo muka Partizanovoj odbrani u prvoj fazi utakmice. Već u petom minutu Živko Živković je dva puta spašavao crno-bijele, potom još jednom.

Ispromašivao se Oudraogo. U 10. minutu je pogodio stativu (bio je sam ispred Živkovića), u 35. minutu je ponovo bio u velikoj prilici i opet je bio sam ispred golmana Partizana, ali je šutirao pored gola, a početkom drugog dijela ponovo je bio u situaciji "jedan na jedan" sa Živkovićem. Opet je bio neuspješan.

Partizan je poveo u finišu prvog dijela, iz gotovo prve prave prilike. Miloš Jojić je bio strijelac, poslije asistencije Aleksandra Mitrovića.

Admira je izjednačila u 59. minutu iz penala. Precizan je bio Ježek (na sajtu Partizana ne piše kako je došlo do penala).

Opasnost po odbranu Partizana bio je i Lukas Turaeur koji je pokazao da ima odličan udarac. Srećom po crno-bijele, u ovom meču nije pogodio, a oprobao se nekoliko puta.



I jedna zanimljivost: sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković i prvi čovjek Rada Ranko Stojić opet su zajedno gledali utakmicu. To ne bi bilo neobično da samo 24 sata ranije nisu bili "u klinču" oko transfera dvojice napadača Rada - Predraga Luke i Nemanje Kojića - u Partizan.

Do kraja boravka u Antaliji, crno-bijeli će odigrati još tri meča i to protiv ekipa čiji treneri privlače pažnju medija:

- 3. februar: Partizan - Đjangsu Sainti (Kina); (trener kineske ekipe je Dragan Okuka).

- 5. februar: Partizan - Liteks Loveč (Bugarska); (trener Liteksa Hristo Stoičkov).

- 6. februar: Partizan - Šandong (Kina) - (klub koji je trenirao Ljubiša Tumbaković, a od zimus na klupi je Radomir Antić).

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC