• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Nema priče sa sudijama!

Trener Partizana zadovoljan igrom ekipe u meču protiv Admire Vaker (1:1). Ali, zakazao sastanak zbog razgovora sa sudijama.

 Vermezović: Nema priče sa sudijama!  Izvor: MONDO

Ne želi trener Partizana Vladimir Vermezović javno da kritikuje igrače ni poslije remija sa austrijskom Admirom Vaker (1:1) u petoj test utakmici na pripremama u Antaliji.

Štaviše, on kaže da je zadovoljan!

"Bila je ovo još jedna ozbiljna utakmica, momci su dobro odradili svoj posao. Ipak treba imati u vidu da igramo iz punog treninga, noge su još teške... Pred nama je još 10 dana žestokog rada, kada dođe svježina biće to sasvim u redu", rekao je Vermezović poslije remija sa osmoplasiranom ekipom austrijskog prvenstva.

U štoperskom tandemu igrali su Vojislav Stanković i Ivan Ivanov. Vermezović je objasnio da su mu to jedina dva raspoloživa štopera trenutno. Ostojić još nije počeo da trenira, dok Aleksandar Miljković, koji može da igra na toj poziciji, ima suspenziju dva prva meča u prvenstvu.

Zadovoljan je Vermezović i igrama Branka Pauljevića i Stefana Aškovskog (dobili šansu kao rezerve), a raduje ga partija Nikole Ninkovića, za koga navodi da je bio aktivniji nego u dosadašnjim utakmicama.

Ono što je upalo u oči je da su fudbaleri Partizana, potovo Aleksandar Mitrović, imali česte primjedbe na sudijske odluke.

Vermezović kaže da sudije zaista imaju čudan kriterijum u Antaliji, ali i da isto tako igrači ne bi smjeli tako da reaguju i da bi morali na to da se naviknu i da ne komentarišu.

"Za sve ono što su mu danas izgovorili, to je više nego za crveni karton. Imaćemo sastanak tim povodom", rekao je trener crno-bijelih.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC