• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Luka i Kojić debitovali pobjedom

Fudbaleri Partizana slavili 3:2 protiv kineskog Đijangsua, koju sa klupe vodi Dragomir Okuka, a u napadu igra Aleksandar Jevtić.

 PRIPREME: Luka i Kojić debitovali pobjedom  Izvor: MONDO

U šestoj provjeri na pripremama u Antaliji crno-bijeli su upisali drugu pobjedu. Prethodno su bili bolji od ukrajinskog Karpatija (1:0), ali su poraženi od Ciriha (1:2), Sevastopolja (1:2) i južnokorejskog Pohanga (1:3), dok su sa austrijskom Admirom igrali neriješeno (1:1).

Dvostruki strijelac za Partizan u nedeljnoj utakmici protiv Đijangsua bio je Aleksandar Mitrović, u 5. minutu iz penala i 66. poslije uigrane akcije u kojoj su učestvovali još Ilić, Ninković i Aškovski, koji je odigrao povratno dodavanje za saigrača iz napada.

Pobjedonosni gol postigao je Marko Šćepović, takođe iz penala, u 56. minutu.

Golove za kineski tim dali su Fei u 44. i Bali u 47. minutu, oba posle nepažnje u odbrani crno-bijelih, posebno Bugarina Ivana Ivanova.

Prvo ga je Jevtić "navukao" da krene za njim, pa je Fei ostao usamljen, a potom je Ivanov izgubio loptu pod pritiskom protivničkih igrača i omogućio rivalu da povede 2:1.



U finišu utakmice šansu su dobili i novi napadači, koji su nekoliko sati ranije stigli u Antaliju - Nemanja Kojić i Predrag Luka.

Kojić je u 75. minutu zamijenio Šćepovića, dok je Luka u 82. ušao umjesto Smiljanića.

Od prvog minuta meč su počeli: Stojković - Živković, Miljković, Ivanov, Aškovski - Smiljanić, Ilić, Eliomar, Brašanac - Mitrović i Šćepović, a igralis u još: Lazevski, Jojić, Luka, Lazar Marković, Ninković i Kojić.

"Rezultat još nije u prvom planu, u prvom planu su neke druge stvari koje smo danas digli na viši nivo. Tražili smo mnogo veće angažovanje. Znali smo da igramo protiv ozbiljnog protivnika, do posljednjeg kola su se borili za prvaka Kine. Pojedinim igračima smo izmijenili pozicije i to je dosta lijepo izgledalo. Drago mi je što su Kojić i Luka debitovali", rekao je Vermezović poslije meča.

Duelu Partizana i Đijangsua prisustvovao je i bivši selektor Srbije Radomir Antić, od nedavno trener Šandunga, koji se takođe priprema u Turskoj, a inače i rivala Đijangsua u prvenstvu Kine.

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC