• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čeh kao Kasiljas

Golman Čelsija i reprezentacije Češke, Petr Čeh, polomio je mali prst i sada mu predstoji pauza i na klupskom i na internacionalnom planu.

 Čeh kao Kasiljas Izvor: MONDO

Menadžer Čelsija Rafael Benitez moraće da se osloni na Rosa Tarnbula (27) u narednom periodu.

Prvi golman Čelsija Petr Čeh, samo što se oporavio od povrede lista zbog koje je propustio tri utakmice, doživio je za prirodu njegovog posla mnogo ozbiljniju povredu - prelom malog prsta šake.

Iako je povreda uočena u kampu reprezentacije Češke, koja se priprema za utakmicu sa Turskom, selektor te zemlje Mihal Bilek rekao je da se 30-godišnji golman povrijedio na utakmici Premijer lige koju je Čelsi izgubio od Njukasla rezultatom 3:2.

Još nije poznato koliko će Čeh morati da pauzira zbog povrede, ali nedavno je objavljeno da će zbog slične povrede golman Reala iz Madrida, Iker Kasiljas, pauzirati tri mjeseca.

Čeh je ove sezone branio na 25 utakmica za Čelsi, do je Tarnbul zabilježio tri nastupa. Treći golman je 37-godišnji Enrike Ilario nije imao nijedan nastup.

Čeh je na "Stamford Bridžu" od 2004. godine i do danas zabilježio je 398 utakmica za Čelsi i 98 za Češku. Sa "plavcima" je osvojio Ligu šampiona, tri titule prvaka Engleske, četiri FA kupa, jedan Liga kup i dva Komjuniti Šilda.

Dva puta biran je od strane UEFA za najboljeg golmana Evrope (2005, 2007), a dva puta bio je i "zlatna rukavica" Premijer lige (2005, 2010).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC