• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laković za MONDO: Pune novine zahtjeva...

Prvi operativac FSS potvrdio za MONDO da će u četvrtak biti razgovora o pomjeranju roka za izmirenje dugova, odnosno licenciranje pojačanja.

 Laković za MONDO: Pune novine zahtjeva... Izvor: MONDO

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije definitivno čitaju sportske strane internet i pisanih izdanja.

Dan prije isteka roka za licenciranje zimskih pojačanja, Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije zakazao je sjednicu na kojoj će razmatrati brojne zahtjeve srpskih superligaša i prvoligaša.

Tema će biti pomjeranje roka za početak proljećnog dijela Superlige, odnosno 26. februar, na čemu je insistiralo nekoliko klubova svjesnih da do petka, 8. februara ne mogu da skupe dovoljno novca i isplate sve one koji potražuju sredstva.

"Vidim i sam, čitam... Pune su novine zahtjeva da se pomjere rokovi. Sve što mogu da vam kažem je da će popodne biti sjednica Odbora za hitna pitanja FSS i da je najbolje poslije toga da me pozovete", rekao je za MONDO generalni sekretar Saveza Zoran Laković.

U danu kada je Crvena zvezda apelovala na pomjeranje roka, a Partizan izmirio svoje dugove, u FSS su stigli zahtjevi i iz Jagodine, Smedereva, Jagodine, Rada, Slobode, Novog Pazara, BSK Borče i nekolicine učesnika Prve lige Srbije, da im se da "fore" do prve takmičarske utakmice da pronađu sredstva za isplatu klubova iz kojih su dovodili igrače, kao i izmirenje dugova prema bivšim trenerima i igračima.

Laković nije želio da prejudicira kakav će biti stav Odbora za hitna pitanja, koji čine predsjednik FSS Tomislav Karadžić, potpresjednici Ivan Ćurković, Željko Kojić, Goran Milanović i Dušan Mrakić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC