• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Slatka osveta Voše

Vojvodina ima stopostotan učinak na pripremama. Poslije Krila Sovjetov (4:0) i Polonije (3:2), pred "lalama" je "pao" i Rapid.

 PRIPREME: Slatka osveta Voše  Izvor: MONDO

Fudbaleri Vojvodine pobijedili su bečki Rapid 2:0, na pripremama u Antaliji i na neki način ispravili nepravdu iz avgusta prošle godine, kada su Austrijanci zahvaljujući sudiji Robertu Maleku stigli do rezultata koji ih je odveo u Ligu Evrope.

Nije neka uteha, ali pobjeda je pobjeda!

Rapid je najavio da će meč igrati sa "drugim timom", tako je i bilo. Ni Nebojša Vignjević nije izveo najjači sastav. On je većinu igrača koji su dan ranije upisali trijumf protiv Polonije odmarao, a šansu je pružio poletarcima.

Iskoristili su je.

Voša je u četvrtak imala odličnih 90 minuta u Sportskom centru "Ismail Gekček". Do pobjede je stigla golovima 18-godišnjeg defanzivca Bojana Nastića i Mijata Gaćinovića, momka koji je danas napunio 18 godina.

Novosađani su poveli u 38. minutu vrlo lijepim golom Bojana Nastića. Vuk Mitošević je loptom u prazan prostor proigrao Gaćinovića, koji je prošao po lijevoj strani, ali ga je zaustavio golman Rapida. Ipak, on nije uspio da u potpunosti otkloni opasnost, kratko je odbio loptu baš na noge Nastiću, poslije čijeg je šuta sa preko 35 metara lopta završila u mreži.

Pred sam odlazak na odmor Vojvodina je postigla drugi pogodak.

Gaćinović je izveo slobodan udarac i umjesto centaršuta, što je većina igrača očekivala, odlučio se da iznenadi protivničkog čuvara mreže i uspio je!

VOJVODINA: Kordić, Smiljanić, Nastić, Poletanović (Petrić), Vujačić, Mitošević, Sekulić, Spremo (Kosović), Gaćinović, Deletić, Šušnjer (Ilić).

RAPID: Knoflah, Jovičić, Šoišongec, Hecgeter, Hofman, Jilmaz, Pavelić, Bajrami, Koleski, Žulj, Drimer.

(MONDO, foto: FK Vojvodina)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC