• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanić: Samo Srbija spasava hrvatski fudbal!

Bivši hrvatski reprezentativac u svojoj kolumni za portal "Igralište.hr" ironično prokomentarisao predstojeće gostovanje "orlova" u Hrvatskoj.

 Stanić: Samo Srbija spasava hrvatski fudbal! Izvor: MONDO

Na Maksimir dolazi Srbija 22. marta, a bivši igrača Željezničara i reprezentacije Hrvatske Mario Stanić s velikom dozom cinizma i ironije najavio je pomenutu utakmicu.

"Ujediniće se Hrvatska taj dan, vjerujte mi, sjever i jug biće jedno, HDZ i SDP biće jedno, tajkuni i radnici biće jedno, ukratko - spojiće se naoko nespojivo. Koga briga za krizu? Koga briga za kreditni rejting, za korupcije i sve afere!? 22. marta se puno toga briše iz naših memorija, zaboravlja se zapravo sve osim jednog: kako ući na stadion i biti djelić toga?", napisao je Stanić.

"Konačno će biti živo posvuda u gradu. Konačno je fudbal opet IN. Nekad najpopularniji sport u Hrvata opet će bljesnuti u svom punom sjaju".

Stanić, međutim zbog toga neće biti nimalo srećan.

"Tog dana ću ja biti poprilično žalostan, jer upravo dok ovo pišem, uviđam da samo Srbija može da spasi hrvatski fudbal. Kakav apsurd! Samo Srbija može mobilisati sve navijačke grupe, dolazak Srbije može ispuniti stadion Maksimir do posljednjeg mjesta, a za sve druge atraktivne protivnike nisam siguran. Nadam se da sam u krivu, iskreno se nadam da nije tako, ali bojim se istine", naveo je nekadašnji fudbaler Dinama, Sporting Hihona, Benfike, Briža, Parme i Čelsija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC