• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Ibra nije zaslužio crveni karton

Trener Pari sen Žermena smatra da je Šveđanin prestrogo kažnjen u finišu meča osmine finala Lige šampiona protiv Valensije.

 Anćeloti: Ibra nije zaslužio crveni karton  Izvor: MONDO

Pari sen Žermen je na gostovanju u Valensiji odradio dobar posao u prvom meču osmine finala Lige šampiona (2:1), ali je crveni karton koji je dobio Zlatan Ibrahimović u finišu utakmice pokvario uspjeh.

Reprezentativac Švedske je zbog grubog faula poslat u svlačionicu neposredno prije nego što je sudija odsvirao kraj na "Mestalji".

Da li je Ibra uvalio svoj tim u veliku nepriliku pred revanš meč na "Parku prinčeva" ostaje da se vidi, tek trener Parižana Karlo Anćeloti smatra da je Šveđanin nepravedno isključen.

"Ibrahimović nije zaslužio crveni karton. Ne razumijem odluku sudije, mislim da to nije bilo pošteno. Mi smo bili usredsređeni na gol, kada je Ibrahimović dobio crveni karton i mislim da ga nije zaslužio jer je to bio jedan uobičajeni start. Iskreno bio sam iznenađen kada mu je sudija pokazao da treba da napusti teren", izjavio je Anćeloti za francuski "Kanal +".

Video pogledajte OVDJE.

On je istakao da je isključenje Ibrahimovića mnogo uticalo na cijeli tim.

"Zbog svega toga smo veoma razočarani, jer on igra odlično, mi kao tim igramo veoma dobro, koncentrisani smo na igru i zbog toga treba da budemo zadovoljni. Ipak, crveni karton je uticao da ipak budemo utučeni poslije meča. On je veoma važan igrač naše ekipe i sigurno da će nam biti mnogo teže u revanšu", dodao je Anćeloti, istakavši da PSŽ i na drugom duelu, 6. marta, pred svojim navijačima mora da odigra maksimalno koncentrisano uprkos prednosti.

"Imamo dobar rezultat, a i igra koju smo prikazali u Španiji daje mi samopouzdanje pred revanš. Ipak, moramo biti vrlo oprezni, jer ima još 90 minuta da se igra", rekao je italijanski stručnjak.

Francuski mediji zamjerili su Ibrahimoviću da je teren napustio bez emocija, kao da mu ništa nije značilo to što je uvalio tim u neprilike dobijanjem crvenog kartona.

"Kako mislite da mi je svejedno? Naravno da sam nezadovoljan što sam isključen, vjerujte mi da bi me mnogo manje bolilo da sam meč završio bez crvenog kartona", rekao je za "L'Ekip" Šveđanin.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC