• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Sljedeća stanica je Itihad, siđite

Glasovi trenera i trojice fudbalera Sitija biće upotrijebljeni u lokalnom gradskom prevozu i obavještavaće putnike o tramvajskim stanicama.

 Manćini: Sljedeća stanica je Itihad, siđite  Izvor: MONDO

"Govori Roberto Manćini iz Mančester sitija. Sljedeća stanica biće Itihad kampus". Glas italijanskog trenera i još trojice fudbalera Mančester sitija ubuduće će se čuti u gradskom prevozu u Mančesteru.

Glasovi Manćinija, golmana Džoa Harta, štopera Vensana Kompanija i veziste Džejmsa Milnera ubuduće će obavještavati putnike o tramvajskim stanicama i to na dan utakmica. Premijera će biti u nedjelju kada Siti dočekuje Lids u FA kupu.

U ponedjeljak je otvorena nova tramvajska stanica "Itihad kampus", koja se nalazi, naravno, u blizini stadiona Sitija, a ta linija je povezana sa centrom grada. Istom linijom može da se stigne i do drugog stadiona, Old Traforda na kojem igra Mančester junajted.

Putnici koji silaze kod stadiona "Itihad" ubuduće će čuti glas Manćinija koji ih obavještava da se približava njihova stanica. Valjda će razumjeti s obzirom na njegov jak italijanski akcenat... Kompani će obavještavati putnike o stanici "Pikadili"

Operativni direktor u Mančester sitiju Stiv Sejer kaže da će ovo biti dobar način da se napravi dodatna interakcija sa navijačima i da im se podigne raspoloženje prije dolaska na stadion.

U mančesterskom "Metrolinku" zahvalni su ljudima iz Mančester sitija što su pristali na ovu ideju.

"Nova stanica 'Itihad kampus' će biti vrlo popularna, pogotovo kada budu igrane utakmice i mislili smo da će ovo biti interesantno za putnike i navijače", kažu u tom prevozniku.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC