• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mvila osumnjičen za zavođenje maloljetnice

Francuski reprezentativac nalazi se pod istragom jer se sumnja da je zaveo maloljetnu djevojku iz Pariza.

 Mvila osumnjičen za zavođenje maloljetnice Izvor: MONDO

Francuski reprezentativac koji nastupa za Rubin iz Kazanja Jan Mvila nalazi se pod istragom zbog sumnji da je imao seksualni odnos sa 16-godišnjom djevojkom.

Portparolka tužilaštva u Parizu nije saopštila o kojem reprezentativcu je riječ, ali je izjavila da je pokrenut postupak, jer je u mobilnom telefonu maloljetene djevojke, koja je uhapšene zbog krađe, pronađeno njegovo ime.

"Istraga je u toku. Maloljetnica je uhapšena prije nekoliko nedjelja zbog krađe i tada smo provjerili njen mobilni telefon. Nakon toga pokrenuta je istraga zbog zavođenja maloljetnice, ali nećemo saopštiti nijedno ime. Mogu samo reći da se radi o fudbaleru. Za sada se radi samo o sumnji, a sve će biti jasnije poslije provjere", rekla je portparolka.

Francuski list "Le Mond" otkrio je da je u pitanju Jan Mvila.

Taj list prenio je da je policija prilikom privođenja maloljetnice zbog krađe, u njenoj torbi pronašla i manju količinu kokaina, a u njenom telefonu i potvrdu da se bavila prostitucijom. Na listi onih, za koje se vjeruje da su joj plaćali za seksulane usluge je i reprezentativac Francuske, a navodno su pronađene i njegove poruke i nekoliko kompomitujućih fotografija.

Za mladog Mvilu to je novi udarac u karijeri, budući da ga je fudbalski savez Francuske već kaznio neigranjem za nacionalni tim do juna 2014. On je sa četvoricom saigrača iz reprezentacije izašao u noćni klub u Parizu, u pauzi između dva meča baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Prije tri godine preliminarne prijave već su podnijete protiv francuskih reprezentativaca Franka Riberija i Karima Benzeme takođe zbog korišćenja usluga maloljetne prostituke Zahie Dehar.

Oni su saslušani u sklopu istrage o navodnoj mreži prostitutki koje rade u noćnom klubu u Parizu na Jelisejskim poljima. Na sudu će se ponovo pojaviti u junu. U slučaju da se potvrdi da su imali seks sa Deharovom, koja je tada imala 16 godina, mogli bi da dobiju po tri godine zatvora i novčanu kaznu do 45.000 evra.

Prostitucija je legalna u Francuskoj, ali prostitutke moraju biti starije od 18 godina.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC