• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Treća pobjeda Borca

Banjalučki Borac zabilježio je treći trijumf na pripremama u Makarskoj - golom Siniše Dujakovića u 75. minutu savladan je Mosor (1:0).

 PRIPREME: Treća pobjeda Borca Izvor: MONDO

Poslije Sarajeva (1:0) i hrvatskog Zmaja (3:1), te remija sa Šibenikom (0:0), izabranici Slobodana Starčevića uknjižili su u srijedu treću pobjedu na pripremama u Makarskoj.

Hrvatski drugoligaš Mosor poklekao je pred Banjalučanima u 75. minutu kada je njegovu mrežu pogodio Dujaković.

Starčević je u prvom poluvremenu na teren poslao sljedeće igrače: Avdukić, Zeljković, Trivunović, Raspudić, Vasiljević, Grujić, Grahovac, Maletić, Stokić, Subić, Raščić.

U nastavku je potpuno promijenio tim osim golmana Avdukića, pa su u drugih 45 minuta igrali: Stupar, Runić, Kondić, Žarić, Radulović, Teinović, Si. Dujaković, Žižović, Perović, Bilbija.

"U toku cijele utakmice smo diktirali tempo, dok se ekipa Mosora orijentisala na kontranapade. U takvoj igri smo kreirali i propuštali šanse: Maletić, Stokić, Grujić, Grahovac i Subić u prvom poluvremenu, dok su Bilbija, Dujaković i Perović bili u šansama u drugom poluvremenu. Dujaković je bio strijelac poslije lijepe akcije po desnoj strani i njegovog šuta u dalji ugao protivničkog gola sa ivice kaznenog prostora. Nakon utakmice i igre dvije ekipe u dva poluvremena mogu biti zadovoljan prikazanim, što obećava dobre rezultate u narednim utakmicama", izjavio je trener Banjalučana, prenosi portal "Borac-sport".

Već u četvrtak, crveno-plavi igraju novu pripremnu utakmicu u Makarskoj i to protiv ekipe Travnika, potom je za subotu zakazana provjera sa hrvatskim drugoligašem Dugo polje, dok je za nedjelju planiran povratak u Banjaluku.

Generalnu probu pred nastavak sezone, izabranici Slobodana Starčevića imaće 23. februara na zeničkom Bilinom polju protiv ekipe Čelika.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC