• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emisije o francuskoj Ligi 1 samo na Areni

Poslije emisija posvećenim Superligi Srbije, Ligi šampiona i Ligi Evrope, Arena sport pokreće i polučasovnu najavu francuskog šampionata.

 Emisije o francuskoj Ligi 1 samo na Areni  Izvor: MONDO

Televizija Arena sport je početkom nove sezone, svoje programske sadržaje obogatila raznim studijskim emisijama.

Pokrenute su emisije posvećene Superligi Srbije, Ligi šampiona i Ligi Evrope, a od sada će i francusko fudbalsko prvenstvo imati svoju polučasovnu najavu i pregled kola.

Svakog petka od 20 sati, ljubitelji dobrog fudbala će imati priliku da uživaju u emisiji Najava kola francuske Lige 1. Biće predstavljene derbi utakmice, a gledaoci će vidjeti ekskluzivne intervjue sa fudbalerima i trenerima, uz poseban akcenat na bivše i sadašnje igrače iz regiona.

"Iz sezone u sezonu francusko prvenstvo je jedno od najuzbudljivijih. Ni velika ulaganja, kao što ih je imao PSŽ prošle sezone, nisu garant za titulu. Stotine miliona koje katarska kompanija ulaže u tim iz glavnog grada privukle su velike zvijezde svjetskog fudbala kao što su Ibrahimović, Bekam, Laveci, Lukas ili Pastore, ali daleko od toga da je Parižanima put ka tituli otvoren. Pokušaćemo da gledaocima približimo Ligu 1 i uz interesantne priloge, posvetimo pažnju prvenstvu koje, možda, nije imalo adekvatan prostor", najavljuje Miloš Milićević, koji će gledaoce voditi kroz studijsku emisiju posvećenu jednoj od pet najpopularnijih liga na svijetu.

Svakog ponedeljka u 19 časova Arena sport će emitovati i emisiju Pregled kola francuske lige, gdje će fokus biti na analizi dešavanje kola koje se završilo, kao i snimcima najzanimljivijih trenutaka sa svih utakmica.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC