• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija u Zagrebu sa podrškom 150 ljudi!

Poslije dogovora dva saveza, zna se da će utakmicu Hrvatska - Srbija u Zagrebu posmatrati 150 akreditovanih osoba iz Srbije.

 Srbija u Zagrebu sa podrškom 150 ljudi!  Izvor: MONDO

Fudbalski savezi Srbije i Hrvatske dogovorili su se da gostujućih navijača, odnosno srpskih, ne bude u Zagrebu 22. marta u kvalifikacionoj utakmici za Mundijal u Brazilu.

Odluka koja bi se mogla nazvati razumnom u neku ruku, jer će još mnogo vode proteći Savom da utakmice Srbije i Hrvatske ne budu "više od igre".

Srbija, ipak, neće biti potpuno bez podrške na Maksimiru, mada će ona biti kao kap u moru. Doduše, isto će biti Hrvatima kad budu došli u Beograd.

Prema riječima direktora Hrvatskog fudbalskog saveza Damira Vrbanca utakmicu može da posmatra samo 150 osoba koje bude akreditovao, odnosno prijavio Fudbalski savez Srbije.

"Odlučili smo se na nepopularni korak da obje utakmice budu bez gostujućih navijača. Na utakmici će biti 150 službenih osoba i partnera FSS kao gosti i niko više", kaže Vrbanc, prenose hrvatski mediji.

Određene su i cijene karata: od 800 do 3.700 dinara (odnosno od 50 do 250 kuna) u zavisnosti od tribine. Najjeftinije su za sjevernu tribinu stadiona u Maksimiru.

Iz Hrvatskog saveza ranije je najavljeno da će za ovu utakmicu biti angažovan veliki broj pripadnika bezbjednosnih snaga.

(MONDO - foto: MN Press/arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC