• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Kiša zasula zvezdaše i "rudare"

Meč Crvene zvezde i Šahtjora B prekinut pri rezultatu 2:0 za crveno-bijele zbog jakog vjetra i kiše. Mihajlović ponovo pogodio.

 PRIPREME: Kiša zasula zvezdaše i "rudare"  Izvor: MONDO

Crvenoj zvezdi se nije dalo da dobru igru kruniše pobjedom nad drugim timom ukrajinskog Šahtjora u prijateljskom meču u Antaliji.

Doduše, Zvezda jeste vodila 2:0, golovima Stefana Mihajlovića i Kadua, ali je meč prekinut u poluvremenu, zbog jakog vjetra i kiše.

Na sajtu Zvezde piše da je prekid meča tražilo i osoblje hotela "Arkadija", iako su predstavnici oba tima pokušavali da ih ubijede da se igra ipak nastavi. Organizator je procijenio da bi nastavak meča upropastio travnatu podlogu.

I na svim ostalim terenima ovog hotelskog kompleksa susreti su prekinuti.

U prvih i jedinih 45 minuta ovog meča, Zvezda je bila bolji rival. Povela je u 16. minutu golom mladog Mihajlovića, koji je još jednom pokazao da je u odličnoj formi, a na asitenciju Kadua. Drugi gol postigao je upravo Brazilac u 28. minutu i potvrdio da je povreda iza njega.

U odnosu na duel protiv danskog Esjberga u četvrtak, trener Aleksandar Janković izveo je protiv drugog tima Šahjtora potpuno durgačiji sastav.

Na golu je bio Vesić, tandem bekova Vešović i Reljić, a centralni bekovi Mikić i Krneta. U veznom redu Mijailović i Garido, potom Dimitrijević, Milunović, Kadu i u napadu Mihajlović.

Za izuzetno mlad tim Šahtjora (Šahtjor B) su igrali: Vansinski, Voronjin, Guncarovski, Rosanov, Kravčenko, Ivaniščevič, Bagrasarov, Skoblok, Iluk, Bolbat i Lukanjuk.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković nakon meča, odnosno poluvremena koje je odigrano, bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika, ali je takođe izrazio žaljenje što susret nije odigran do kraja.

"Šteta što nismo igrali i drugo poluvrijeme. U prvom dijelu viđen je lijep fudbal, jer smo za rivala imali ekipu koja je dinamična, koja dosta trči i koja je prvenstveno školovana i tehnički odlično potkovana. Međutim, šta je tu je, viša sila nas je spriječila da igramo i drugi dio", rekao je Janković i dodao:

"Zadovoljan sam zalaganjem svih igrača. Uporno im ponavljam da još uvijek nisam odredio startnu postavu i da svi još uvijek konkurišu za mjesto u prvih 11. Momci su to shvatili na pravi način, niko od njih ne igra pod 'ručnom' što je svakako dobra stvar. Svi ispunjavaju sve zadatke bez pogovora i na tome im čestitam".

(MONDO - foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC