• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milito: Hvala vam svima

Malo je napadača na svijetu kao što je Dijego Milito. Pravi centarfor.

 Milito: Hvala vam svima Izvor: MONDO

Velika šteta je i što je doživio tako ozbiljnu povredu, a još veća što mu se sve dogodilo u 34. godini - pitanje je da li će poslije oporavka od kidanja ligamenata i oštećenja čašice koljena "El Prinsipe" moći ponovo da igra fudbal na vrhunskom nivou.

A, na kakvom nivou je napadač Intera igrao u posljednjoj deceniji, govori podatak da su samo četvorica igrača postigla više golova od njega u "top" evropskim ligama, od kada je Milito 2005. došao u Primeru, u Saragosu. Do danas, češće su tresli mreže samo Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović i Antonio Di Natale.

Peti je Milito sa 137 golova. Dao bi ih i više da nije doživio istu povredu kao njegov brat Gabrijel u sezoni 2008/09, dok je igrao za Barselonu.

"Želio bih svima da se zahvalim iz dubine srca za poruke podrške i ohrabrenja koje sam dobio od sinoć. Zahvalio bih se predsjedniku Moratiju, mojim saigračima, treneru Stramaćoniju i svima u Interu. Takođe, zahvalio bih se svim bivšim saigračima i rivalima koji su se javili, Đenovi, Milanu i Fiorentini, kao i svim ostalim klubovima koji su me se sjetili", poručio je Milito iz svog doma u Milanu.

"Iznad svega, želim da se zahvalim navijačima Intera koji su učinili da se osjećam veoma emotivno danas. Sve ovo je veliki podstrek da se oporavim i vratim što je prije moguće. Hvala vam najiksrenije", dodao je Argentinac, koji je bio jedini klasičan napadač u timu Intera ove sezone.

(MONDO, foto: Inter/Facebook)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC