• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Menadžer: Matić nije rekao "nikad sa Sinišom"

Nemanja Matić igraće za Srbiju. Ako dobije poziv. Miralem Sulejmani neće igrati za Benfiku. Još.

 Menadžer: Matić nije rekao "nikad sa Sinišom" Izvor: MONDO

U razgovoru za agenciju Beta, Dejan Mitrović, menadžer dvojice reprezentativaca Srbije i možda budućih saigrača u Benfici, potvrdio je da će sjajni vezista Matić ponovo zaigrati za "orlove", ali dodao i to da nije tačna informacija da je Sulejmani potpisao petogodišnji ugovor sa Benfikom.

"Nije tačna informacija, koju su prenijeli portugalski mediji, da je Sulejmani potpisao petogodišnji ugovor sa Benfinkom. Tačno je to da je on od ljeta slobodan igrač i za njega je zainteresovano još šest, sedam klubova. On će preći u klub koji za njega bude najbolja solucija. Ima tu još dosta vremena da se pregovara", rekao je Mitrović.

Ovaj 24-godišnji fudbaler od 2008. godine nastupa za Ajaks, a od tada je odigrao 188 mečeva za taj klub i postigao 54 gola.

O sukobu između Matića i selektora "orlova" Siniše Mihajlovića...

"Nije tačna informacija da je Matić rekao da ne želi da igra za Srbiju dok je Mihajlović selektor, tu je došlo do nesporazuma. On je rekao da ne želi u tom trenutku da se odazove selektoru na poziv pošto je presjedio pet mečeva na klupi i nije trenirao kako treba", kazao je Mitrović i dodao:

"On je to prije svega rekao zato što njemu treba duplo više vremena da dođe u Srbiju iz Lisabona i to je uticalo na njegovo zdravlje. Poslije svega toga selektor je rekao da mu Matić nije potreban u reprezentaciji i kako ne odgovara njegovom stilu igre i više nije dobio poziv".

Menadžer srpskog fudblera istakao je da će Nemanja Matić zaigrati ponovo za reprezentaciju Srbije ukoliko dobije poziv selektora Mihajlovića.

Matić (25) karijeru je započeo u Kolubari, a potom je nastupao za Košice, Čelsi i Vitese. Za reprezentaciju Srbije odigrao je pet mečeva.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC