• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mandžukić "orlove" plaši makazicama! (VIDEO)

Nevjerovatnu formu napadač Hrvatske i Bajerna potvrdio je u petak uveče u Volfsburgu golom koji je pravo majstorstvo. Pogledajte.

 Mandžukić "orlove" plaši makazicama! (VIDEO) Izvor: MONDO

Potez Marija Mandžukića iz 36. minuta obilježio je petu uzastopnu pobjedu Bajerna bez primljenog gola u Bundesligi.

Hrvatski centarfor uhvatio je "makazice" na gostovanju u Volfsburgu i tako "otvorio" domaćina, kojeg je do kraja prve utakmice 22. kola dokusurio Arjen Roben pogotkom u nadoknadi vremena - 0:2 (0:1)!

Pogledajte…

Bajern je odigrao i 13. meč u ligi bez poraza, a na posljednjih pet duela ima gol-razliku 13:0. A, Mandžukić? On je na posljednjih pet mečeva postigao šest od tih 13 golova. Ukupno, čovjek koji je poslao Marija Gomeza na klupu, dao je 15 golova u ligi, a 17 u prvoj sezoni na "Alijanc Areni", na koju je prošlog ljeta stigao baš iz Volfsburga.

Ova forma Mandžukića nikako nije dobra za "orlove", kako se približava 22. mart i duel Hrvatska - Srbija na "Maksimiru".

"Vukovi" su doživjeli i četvrti uzastopni poraz od Bajerna na "Folksvagen Areni" od 2009. godine, kada su sa Edinom Džekom i Grafiteom deklasirali slavnog rivala rezultatom 5:1.

Dok čekaju ostatak akcije u subotu i nedjelju, fudbaleri Bajerna razmišljaće o duelu osmine finala Lige šampiona sa Arsenalom sa 57 bodova, 18 više od drugoplasirane Borusije Dortmund, još aktuelnog šampiona Njemačke.

Volfsburg je poslije desetog poraza u 22 kola ostao na 12. mjestu sa deset bodova više od Hofenhajma, tima koji bi danas išao u plej-aut za opstanak u Bundesligi da je sezona završena.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC