• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Mala, ovo je za tebe! (VIDEO)

Mario Baloteli postigao je četvrti gol na trećoj utakmici od dolaska u Milan i okrenuo se prema atraktivnoj Fani Neguši. Milan - Parma 2:1.

 SERIJA A: Mala, ovo je za tebe! (VIDEO) Izvor: MONDO

Iz igre, pa kontroverzan sa penala za pobjedu u nadoknadi vremena, pa još jedan sa bijele tačke iza izjednačenje, pa poništen divan gol iz igre za pobjedu i sada iz slobodnjaka.

Mario Baloteli igra sjajno od kada je u finišu januarskog prelaznog roka prešao iz Mančester sitija u Milan.

Kontroverzni napadač u petak uveče postigao je četvrti gol na trećoj utakmici u crveno-crnom dresu i osigurao pobjedu Milana nad Parmom u prvoj utakmici 25. kola Serije A.

Na San Siru, uz autogol Gabrijela Palete i potom majstoriju Balotelija sa 20-ak metara udaljenosti od gola: Milan - Parma 2:1 (1:0). Gosti su preko Nikole Sansonea u nadoknadi vremena uspjeli samo da ublaže poraz.

Sa ova tri boda, u "uranjenom" terminu zbog utakmice osmine finala Lige šampiona u srijedu protiv Barselone, Milan je privremeno izbio na treće mjesto na tabeli, iza Juventusa i Napolija, a da li će tu i ostati zavisiće u velikoj mjeri od toga šta će u ovom kolu uraditi Lacio i Inter.

Parma je promašila dvije dobre šanse na San Siru prije nego što je "iskoristila" jednu pred svojim golom. U jeku prljave igre dva tima, tokom koje su se gosti svojski trudili da isprovociraju Balotelija da dobije crveni karton (malo je nedostajalo da uspiju), Paleta je klizećim startom na nejaki centaršut s desne strane prevario svog golmana Nikolu Pavarinija i donio ne baš zasluženo vođstvo timu Masimilijana Alegrija.



Pravi italijanski fudbal, tvrd, prljav, defanzivan, sa dosta duela i ponekim lucidnim potezom igrao se sve do 78. minuta kada su gosti napravili faul u crvenoj zoni, a "rosoneri" se skoro posvađali ko će da izvede prekid. Kao da nisu ostali shvatili da će to ubuduće raditi samo i isključivo Baloteli (nije li na debiju otjerao Robinja i izveo penal u 94. minutu za pobjedu protiv Udinezea?).

Ovog puta morao je da se skloni takođe novajlija M'Baje Nijang, koji je kasnije morao da pogne glavu i kaže Baloteliju: "Bio si u pravu".

Lijep gol dao je novi napadač Milana i tako izjednačio učinak Olivera Birhofa koji je prije više od decenije postigao četiri gola za "rosonere" na tri utakmice po prelasku iz Udinezea.

Pogledajte.

Čim je lopta ušla u mrežu, Baloteli se okrenuo ka dijelu tribine gdje je bila sa drugaricama smještena njegova nova djevojka Fani Neguši - belgijski top model, u čijem opisu posla stoji: manekenka, plesačica, glumica i pjevačica, a kao grad prebivališta naveden je Pariz. Ona ima 22 godine i skakutala je od sreće kada je njen poznati dečko postigao gol, a režiseri italijanske televizije pratili su je od kada je kročila na polu prazne tribine "San Sira".

PAROVI 25. KOLA:

Milan - Parma 2:1 (1:0)
/Paleta autogol 39, Baloteli 78 - Sansone 90+3/

U subotu:

Kjevo - Palermo
Roma - Juventus

U nedjelju:

Katanija - Bolonja
Đenova - Udineze
Napoli - Sampdorija
Peskara - Kaljari
Torino - Atalanta
Fiorentina - Inter

U ponedeljak:

Sijena - Lacio

TABELA: Juventus 55, Napoli 50, Milan (+1) 44, Lacio 44, Inter 43, Fiorentina 39, Udineze 36, Katanija 36...

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC