• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazar Marković pauzira mjesec i po!

Mladi fudbaler Partizana pauziraće mjesec i po dana zbog problema sa preponom, piše "Sportski žurnal". Pregledi obavljeni u Londonu.

 Lazar Marković pauzira mjesec i po!  Izvor: MONDO

Šok u Humskoj!

Lazar Marković propustiće oko mjesec i po dana u proljećnom dijelu Superlige zbog povrede prepona. Tačnije, treneru Vladimiru Vermezoviću staviće se na raspolaganje tek početkom aprila.

Mladi napadač srpskog šampiona već duže vrijeme muči muku sa mišićem trbušnog zida, bol je ove zime prešao na preponu. Stanje se u međuvremenu iskomplikovalo, pa je Marković propustio dio priprema na Tari, dok ni u Turskoj nije bio potpuno spreman.

Kada se ekipa preselila u Portorož, Marković je, uz dogovor sa stručnim štabom, napustio pripreme kako bi u Londonu(! - Markovića već godinu dana dovode u vezu sa Čelsijem, a navodno je potpisao i ugovor) obavio dodatne preglede. Po povratku u Sloveniju nije imao lijepe vijesti - moraće, uz odgovarajuću terapiju, da miruje više od mjesec dana.

Marković će u tom slučaju propustiti duele sa BSK, Donjim Sremom, Jagodinom, OFK Beogradom i Hajdukom, a u najboljem slučaju vratiće se na teren protiv Slobode, 3. aprila.

Takođe, to i loša vijest za Sinišu Mihajlovića. Selektor Srbije ne može da računa na Lazara Markovića u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, odnosno za utakmice sa Hrvatskom (22.03) i Škotske (26.03).

(MONDO, foto: MN Press

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC