• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić i Ljajić razbili Inter! (VIDEO)

Fiorentina - Inter 4:1 uz dva gola Stevana Jovetića i dva gola Adema Ljajića. Pogledajte "mučenje" Interista u režiji dvojice bivših igrača Partizana.

 Jovetić i Ljajić razbili Inter! (VIDEO) Izvor: MONDO

U utakmici u kojoj su dominirali igrači na "ić" sa područja cijele bivše Jugoslavije, dvojica su bila bolja od ostalih.

Bivši fudbaleri Partizana Stevan Jovetić i Adem Ljajić demolirali su nesrećni inter na "Artemio Franki" stadionu u Firenci.

Dok su se gosti pitali šta ih je snašlo: Fiorentina - Inter 4:1 (2:0), uz dva gola Jovetića i dva gola Ljajića!

Pored Crnogorca Jovetića i Srbina Ljajića, na "Frankiju" su igrali Srbi Nenad Tomović, koji je bio više nego siguran u odbrani Fiorentine, Zdravko Kuzmanović, koji se utopio u sveopšte sivilo crno-plavih, kao i Hrvat Mateo Kovačić, kojeg ne trener Intera Andrea Stramaćoni zamijenio na poluvremenu i Slovenac Samir Handanović, koji je spasao Inter i ubjedljivijeg poraza ove nedjelje uveče!

"Nerazuri" su u Firencu stigli sa nizom od 15 utakmica bez poraza od "Viole" u svim takmičenjima. Posljednji put kada je Fiorentina pobijedila milanski tim bio je februar 2006. godine (2:1). Ko bi rekao da će se sve ovako završiti?

Pogledajte golove....

1:0

2:0

3:0

4:0

Ali... Ove sezone, ekipa neubjedljivog Stramaćonija igra katastrofalno na gostovanjima i ovo je bila SEDMA uzastopna utakmica bez pobjede Intera na strani, uz šest poraza i remi. Od aprila 1999. godine Interisti nisu vezali sedam utakmica a da nisu dobili nikoga kao gosti!

Na divan način, ekipa Vićenca Montele prekinula je jedan neubjedljiv period od četiri poraza u šest kola, pa je prišla Interu na samo bod zaostatka na tabeli, na pozicijama sa kojih se vidi Evropa.

Ako nastavi da igra ovako van "Đuzepe Meace", a tamo će narednog vikenda "dočekati" probuđeni Milan, Inter teško da će igrati i Ligu Evrope dogodine, da ne govorimo o Ligi šampiona, gdje ih nije bilo ni ove. Veliko je pitanje šta će predsjednik kluba Masimo Morati uraditi sa Stramaćonijem, koji očigledno ne može da drži ovaj tim na okupu.

Više od poraza od Fiorentine, koji je mogao da bude i ubjedljiviji, Interiste bi trebalo da brine "izgled" ekipe na terenu.

INTER (4-4-2): Handanović - Zaneti, Ranokija, Žuan Žesus, Nagatomo - Kuzmanović, Kambijaso, Kovačić - Guarin - Kasano, Palasio.

FIORENTINA (3-5-2): Vivijano - Tomović, Gonzalo, Savić - Kuadrado, Akvilani, Pizaro, Borha Valero, Paskval - Ljajić, Jovetić.

Pročitajte ostale izvještaje, rezultate, strijelce i tabelu poslije utakmica odigranih ranije u nedjelju.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC