• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Svim silama na pobjedu u Užicu

Trener Partizana očekuje težak meč u Užicu, fudbalskom gradu i nada se da će domaćin igrati otvoreno. "To nama odgovara", kaže Vermezović.

 PARTIZAN: Svim silama na pobjedu u Užicu  Izvor: MONDO

Jesenas je Partizan ispratio užičku Slobodu iz Humske sa "petardom". Ali, u četvrtak, u posljednjoj utakmici 21. kola Superlige, crno-bijeli sigurno ne mogu da očekuju laku utakmicu u Užicu.

Sloboda je na otvaranju novog stadiona, avgusta 2011. godine, savladala Partizan 2:1, a užički "rosoneri" se nadaju da bi mogli da ponove podvig.

"Drago mi je što tako razmišljaju u Slobodi, to znači da će ući u borbu otvoreno, a to nama odgovara. Nama treba pobjeda u Užicu i svim silama idemo po tri boda", odgovorio je trener Partizana Vladimir Vermezović na najave iz tabora Slobode.

Vermezović je novinarima rekao da Partizan očekuje težak duel, jer je Sloboda skup iskusnih igrača, koji znaju da igraju na rezultat, a svog kolegu Ljubišu Stamenkovića je pohvalio zbog načina na koji vodi Slobodu.

Stamenković ima i najduži staž u trenutnoj trenerskoj postavci u Superligi.

Ni Sloboda, ni Partizan u prošlom kolu nisu pobijedili. Partizan je kao gost odigrao 1:1 protiv Hajduka iz Kule dok je Sloboda izgubila od OFK Beograda 0:1 u Beogradu.

Trener Partizana rekao je da zna kako igra Sloboda i da neće biti puno iznenađenja.

"Sve ekipe protiv Partizana igraju sa nešto većim procentom agresivnosti nego protiv ostalih klubova, ali očekujem dobru utakmicu. Užice je fudbalski grad i drago mi je što su iz Slobode rekli da su spremni za utakmicu, jer to nama odgovara", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.

On je najavio da će u sastavu tima biti promjena u svim linijama i dodao da su to planske, a ne iznuđene rotacije, pošto želi da razigra sve igrače do kraja sezone.

"Na Zlatibor vodim 18 igrača i tri njihova najbolja druga. Nadam se da neće biti nekih iznenađenja", rekao je Vermezović i dodao da još nije vrijeme da Nikola Ninković bude u prvom timu.

Upitan da li su igrači pod tenzijom, jer ih u nedjelju očekuje utakmica sa trećeplasiranom Vojvodinom, Vermezović je odgovorio da svi u Partizanu vole takve utakmice.

"Volimo kada smo pod tenzijom. Svaki igrač zna da nije isto igrati u Partizanu i u nekom drugom klubu, jer su kod nas očekivanja veća", rekao je on.

Karte za meč 21. kola JSL Sloboda Point - Partizan u prodaji su od utorka (štampano je 10.000 ulaznica).

Ovaj meč direktno će prenositi Televizija Arena sport na svom prvom kanalu.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC