• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Terziću, stavio sam te "na ignore"!

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić odgovorio na kritike i optužbe predsjednika OFK Beograda Zvezdana Terzića.

 Karadžić: Terziću, stavio sam te "na ignore"! Izvor: MONDO

Zaoštrava se situacija u srpskom fudbalu poslije javnog istupa predsjednika OFK Beograda Zvezdana Terzića koji je iznio niz teških riječi na račun predsjednika Fudbaskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

Prvi čovjek srpskog fudbala je posredstvom sajta FSS kratko odgovorio Terziću, ali nije zaboravio da spomene da je nakadašnji čelnik srpske fudbalske organizacije bio optužen za malverzacije u fudbalu.

U pisanoj izjavi, Karadžić je podsjetio da je prije mjesec dana održana Redovna sjednica Skupštine FSS na kojoj se govorilo o raznim stvarima, a da tada Terzić nije iskoristio priliku da otvori temu o kojoj sada govori.

"Nije ignorisanje, ali ne smatram da sam dužan da danas, kada je on iz određenih razloga to odlučio, odgovaram na njegova mišljenja. Uz to, smatram da kao predsjednik Fudbalskog saveza Srbije ne treba da ulazim u polemiku sa čovjekom koji je sudski procesuiran zbog navodnih malverzacija u fudbalu. Samim tim, i njegov kredibilitet je svakako doveden u pitanje", naveo je Karadžić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC