• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terza vs Tole: Mejl koji je podijelio Srbiju

U Zvezdi i Radu pitaju: "Zašto Terza vodi bunu?", u Partizanu neće mejlom da se bave, dok u Slobodi kažu da im ne radi internet!?

 Terza vs Tole: Mejl koji je podijelio Srbiju Izvor: MONDO

E-mail koji je potresao fudbalsku Srbiju i o kojem se piše već nekoliko dana unazad malo ko je vidio.

I mediji koji su objavili da postoji ovo elektronsko pismo u kojem bivši predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić poziva superligaše da "krenu na" sadašnjeg Tomislava Karadžića, nisu objavili i njegov print, već samo sadržaj.

Vjerovatno iz tog razloga, novinari "Naših novina" odlučili su da telefonom pozovu sve superligaše i postave im pitanje: "Da li ste dobili famozni e-mail?"

Odgovori su, onako složeni jedan ispod drugog, u najmanju ruku simpatični naročito kad se uporede.

Krenimo redom...

PARTIZAN: "Nisam dobio nikakvo pismo i ne znam o čemu se radi. Ne želim da komentarišem bilo kakve inicijative", rekao je predsjednik kluba Dragan Đurić.

CRVENA ZVEZDA: U klubu nisu dobili nikakav e-mail, rekao je portparol Marko Nikolovski, ali podsjetio da je jasno kako Karadžić nema podršku u Ljutice Bogdana poslije svih godina tokom kojih se klub borio za njegovu smjenu. "Ne želimo da priznamo Terzića za komandanta u bitkama koje smo sami vodili", kažu na "Marakani".

VOJVODINA: "Dobijamo mnogo mejlova svaki dan. Ovaj nije potpisan, otkud ja znam ko ga je poslao? Što se tiče Karadžićeve odgovornosti, on je kriv koliko i predsjednici klubova. Kada je dijete nevaspitano, krivi su i majka i otac", rekao je u svom stilu predsjednik novosadskog kluba Ratko Butorović.

SLOBODA: "Nešto nam nije u redu sa e-mail adresom još od 26. marta. Ne znamo da li smo išta dobili od Terzića", rekao je jedan od neimenovanih rukovodioca Slobode novinarima "Naših novosti". Ovo je svakako bio jedan od "najjačih" odgovora.

JAGODINA: U Jagodini i dalje - čekaju mejl. Bar tako kažu... Valjda će stići. Generalni sekretar kluba Slavko Gajin rekao je da je u sredstvima informisanja saznao za e-mail, ali da ne želi ništa da komentariše, "jer je mnogo stvari nejasno".

RADNIČKI 1923: Predsjednik kragujevačkog Radničkog Milinko Marjanović kaže da njegov klub nije dobio nikakav dopis od Terzića i da do tada neće da komentariše ničiju inicijativu: "Nismo komentarisali rad predsjednika FSS".

SMEDEREVO: Kraj Dunava - nemaju komentar. I ne samo to, kažu da nemaju pojma ni o kakvoj inicijativi Terzića.

DONJI SREM: U Pećincima su bar iskreni i kažu da nemaju nikakve primjedbe na rad Karadžića: "Ne bih se izjašnjavao o tome, ali mogu da kažem da nemamo zamjerke na rad Tomislava Karadžića", rekao je sportski direktor kluba Dragan Despotović.

RADNIČKI NIŠ: Na "Čairu" ne znaju o čemu se radi, "iako mediji već tri dana bruje o frontu koji je otvoren".

BSK BORČA: "Ne znam šta da vam kažem po tom pitanju, sve je to isto, nije Srbija ništa umornija od Karadžića nego što je bila od njegovo prethodnika. Liči mi na onu izreku sjaši Kurta da uzjaše Murta", bar je iskren potpredsjednik kluba Baja Vasić.

RAD: "Pročitao sam pismo i mogu da kažem da u njemu ima mnogo nelogičnosti. Ali čak i nevezano za to, uz sav respekt prema Zvezdanu Terziću, pitam se zašto se baš on našao kao kandidat i vođa pokreta protiv Karadžića", razmišlja prvi čovjek "građevinara" Ranko Stojić.

NOVI PAZAR: "Nisam dobio nikakvo pismo, a ne želim da analiziram novinske članke. Da bih bilo šta rekao moram da dobijem to pismo 'crno na bijelo'", uzdržan je predsjednik Sead Milićević.

HAJDUK: U Kuli su spremni! Da brane Toleta! "Reći ću samo da predsjednik Saveza ne treba da snosi odgovornost za loše odluke selektora. Nemamo nikakve zamjerke na rad Saveza i što se nas tiče, Karadžić ima bezrezervnu podršku", poručuje Dragan Tadić, direktor kluba.

JAVOR: "To pismo nije stiglo na adresu Javora. Predsjednik će dati komentar kada mu pismo stigne i odgovoriće ako bude trebalo njegovom pošaljiocu. Izlišno je da pričamo o nečemu što nismo vidjeli", rekao je sekretar kluba Zoran Ristić.

SPARTAK: "Sekretarica nas je obavijestila da nikakav mejl od Terzića nismo dobili. Ako neko od nas traži odgovor na pismo, neka ga prvo pošalje", poručuje sekretar kluba Borislav Banjac.

Poslije svega pročitanog, čovjeku može da bude jasno samo da mu ništa nije jasno. Srbija je zemlja u kojoj e-mailovi izgleda najduže putuju ili Terzić možda nije imao dobre adrese.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC